Google дозволила ділитися паролями з членами сім’ї: як скористатися новою функцією

    56

    Менеджер паролів Google тепер дозволяє ділитися паролями з членами сім’ї, хоча й обмеженою мірою, передає Android Authority. Функція доступна лише користувачам, доданим до однієї сімейної групи.

    “Завдяки цій функції, ви тепер зможете безпечно ділитися паролями зі своєю сімейною групою в „Менеджері паролів“ Google. Коли ви ділитеся паролем, члени вашої родини одержують його копію у своєму „Менеджері паролів“ Google – готову до використання”, – говорить опис на сторінці техпідтримки Google.

    Компанія анонсувала цю функцію в лютому 2024 року в рамках «Дня безпечного інтернету», але вона розгорнута лише зараз, з оновленням Google Play Services v24.20 від травня 2024 року. Спільне використання паролів обмежується членами сімейної групи.

    Щоб скористатись цією функцією, необхідно створити сімейну групу та додати учасників, які зможуть нею користуватися. У настільній версії вона наразі не включена, уточнює Android Authority.

    Google навела кілька прикладів, коли функція спільного використання паролів може бути корисною. Вона стане в пригоді, якщо два члени сім’ї користуються доступом до системи дитячого садка через один обліковий запис, або коли дитина відкриває доступ до своїх шкільних завдань лише одному з батьків.



    • інші новини