Інсайдер показав зображення нового “м’ятного” Google Pixel 8 Pro

    78

    Компанія Google найближчим часом випустить свій смартфон Pixel 8 Pro у новому м’ятно-зеленому кольорі (Minty Fresh). Очікується, що продаж у США стартує завтра, 25 січня. А поки що відомий інсайдер Еван Бласс (Evan Blass) опублікував зображення «м’ятного» смартфона у своєму профілі в соціальній мережі X.

    Зараз модель Google Pixel 8 Pro доступна в чорному (Obsidian), білому (Porcelain) та блакитному (Bay) кольорах. Смартфон був представлений восени минулого року, це флагман серії Google Pixel 8. Він побудований на SoC Tensor G3, оснащений сенсорним OLED-дисплеєм з діагоналлю 6,7 дюйма та роздільною здатністю QHD+, 12 ГБ оперативної та 128 ГБ вбудованої пам’яті, а також 50-Мп камерою. Смартфон працює під управлінням ОС Android 14, для нього обіцяно оновлення програмного забезпечення протягом 7 років. Очевидно, що технічні характеристики моделі в новому кольорі не зміняться.

    Інсайдер Еван Блас відомий безліччю точних витоків. Так, ще до офіційного анонсу він опублікував вірні дані та зображення таких моделей як Samsung Galaxy Note20, Galaxy Z Fold 2, Galaxy Tab S7, Galaxy Watch 3, смартфонів серій Xiaomi 12, Google Pixel 8 і Samsung Galaxy S24.



    • інші новини