З’явилося відео з розбиранням iPhone 14 Pro Max: покращене охолодження, менша батарея та нова камера

    119

    Минулого тижня компанія Apple представила лінійки смартфонів iPhone 14 та iPhone 14 Pro. Перші постачання очікуються не раніше 16 вересня. Проте один із YouTube-каналів вже опублікував докладний процес розбирання флагманської моделі – iPhone 14 Pro Max.

    Відео каналу PBKreviews дозволяє оцінити «начинку» смартфона, який зовні практично не відрізняється від свого попередника, принаймні — з вимкненим дисплеєм. Проте всередині відмінності помітні. Знявши екран, можна побачити більшість внутрішніх компонентів чергового iPhone. На перший погляд всі вони розташовані практично так само, як і в iPhone 13 Pro Max. Є великий L-подібний акумулятор та системна плата з темним покриттям, на якому вигравірувано A16 Bionic.

    Фактично основна плата є металевою пластиною з графітовими панелями, що передають і розсіюють тепло. У Apple заявили, що всі моделі iPhone 14 мають найкращі системи тепловідведення порівняно з попередниками для того, щоб довше зберігати високу продуктивність. Тепер відомо, як ця система влаштована.

    Як і обіцялося, iPhone 14 Pro Max отримав АКБ ємністю 4323 мАг. При цьому батарея трохи компактніша, ніж акумулятор iPhone 13 Pro Max на 4352 мАг. У Apple стверджують, що новий смартфон може працювати довше за свого попередника завдяки оптимізації чипсету A16 Bionic, побудованого відповідно до сучасного 4-нм технологічного процесу.

    Можливо, головною відмінністю цьогорічного Pro-версії є фронтальна камера TrueDepth, що складається з сенсорів Face ID і власне камери. Цього разу Apple віддала перевагу розташуванню датчика наближення під дисплеєм, завдяки чому інші компоненти вміщаються на площі, на 30% меншій, ніж у моделі-попередниці — iPhone 13 Pro Max. Саме тому стало можливим зробити у дисплеї виріз нового типу – Dynamic Island.

    На тильній стороні є модуль із трьома камерами, майже як у попередника. Модель цього року має більший сенсор на 48 мегапікселів та ширококутний об’єктив, і різниця добре помітна зсередини.

    У ході розбирання уваги заслужив також модуль супутникового зв’язку, а також слот для SIM-карт, вірніше його відсутність – його забрали у версії смартфона для США.

    Джерело: 9to5mac.com