У WhatsApp з’явилися нові можливості контролю за листуванням

    110

    У месенджері WhatsApp для всіх нових чатів з’явилося налаштування, яке автоматично видалить повідомлення через заданий час. Про це у понеділок повідомили розробники на офіційному сайті програми.

    “Користувачам WhatsApp тепер доступна опція зникаючих повідомлень як налаштування за замовчуванням для всіх нових чатів. При її включенні всі діалоги, які почнете ви або інша людина, зникнуть через заданий час. Нова можливість опціональна і не торкнеться вже існуючих чатів”, – сказано в офіційному блозі. Ця функція також буде доступна творцю групового чату.

    Крім того, для автоматично зникаючих повідомлень було додано нові терміни: 24 години та 90 днів. Раніше існувала опція, яка самостійно видаляла повідомлення через сім днів.

    При початку спілкування з увімкненим налаштуванням автоматичного видалення повідомлень співрозмовник отримає відповідне сповіщення. Щоб перевірити функцію, потрібно перейти до конфіденційності та вибрати “таймер повідомлень”. “Як довго існуватиме повідомлення, повинні вирішувати лише ви”, – пишуть розробники. На їхню думку, це має зміцнити приватність користувачів месенджера.

    Раніше у WhatsApp з’явилася можливість відправити фотографії, що автоматично зникають після одноразового перегляду співрозмовником.



    • інші новини