У мережу злили рендер Xiaomi 12 із заявкою на достовірність

    191

    Вже давно не секрет, що нинішній сезон Xiaomi закінчить на високій ноті, представивши флагман 2022 – Xiaomi 12. Останні чутки орієнтують нас на те, що відбудеться це 28 грудня.

    Відомий мережевий інформатор Digital Chat Station навіть прогнозував, що разом з Xiaomi 12 представлять його компактну і спрощену версію Xiaomi 12X, а також більш просунуту – Xiaomi 12 Pro.

    Передбачити, яка начинка дістанеться Xiaomi 12 нескладно. Чого не скажеш про дизайн. Інсайдери не балують нас зображеннями, які демонструють зовнішній вигляд флагмана. Все на що виявилися вони здатні, то це на прогноз, що Xiaomi 12 отримає новий і стильний дизайн. Дивлячись на сьогоднішній рендер смартфона, нам залишається тільки гадати, що нового вони могли побачити в ньому.

    У мережу виклали рендер смартфона та фото тильної панелі Xiaomi 12, які демонструють те, як може виглядати апарат. Його дизайн перегукується з образом Xiaomi Civi та Redmi K30 s, а також є посилання на дизайн ряду моделей Vivo в частині оформлення блоку основної камери. На лицьовій панелі все звично – вигнутий OLED-екран з круглим вирізом під фронталку.

    Відомо, що Xiaomi 12 отримає 6,7-дюймовий дисплей роздільною здатністю 2К і частотою оновлення 120 Гц, чипсет Snapdragon 8 Gen 1, акумулятор ємністю 5000 мАг з швидкою провідною зарядкою на 120 Вт. Основна камера потрійна і, крім головного сенсора, отримала ультраширик і макродатчик.

    Джерело: mydrivers