Google представила нові функції Android

    217

    Google продовжує покращувати свою операційну систему.

    Компанія Google анонсувала ряд нових функцій операційної системи Android, про одну з яких ми розповіли в окремій замітці: йдеться про можливість використовувати смартфон як цифровий автомобільний ключ.

    Якщо ж говорити конкретно про операційну систему Android, то представлена ​​нова функція Family Bell, яка попереджатиме вас і вашу сім’ю про важливі події протягом дня і допоможе вам стежити за своїм щоденним розкладом. Різні пристрої розумного будинку, такі як домашня колонка або розумні дисплеї, будуть підтримувати цю функцію і будуть видавати нагадування про задані події, наприклад, щоб забрати ваших дітей зі школи або після тренування.

    Три програми Google отримують нові віджети, а саме Google Play Книги, YouTube Music та Google Фото. Новий віджет Google Play Книг дозволяє отримати доступ до своєї бібліотеки та відстежувати прогрес аудіокниги. Віджет YouTube Music поміщає елементи керування відтворенням та нещодавно відтворені треки прямо на головний екран. І, нарешті, віджет Google Фото «Люди та домашні тварини» дозволяє відтворювати слайд-шоу вибраних осіб та вихованців на головному екрані.

    Усі пристрої з Android 6.0+ також стануть більш захищеними наступного місяця за рахунок автоматичного скидання дозволів програм. Ця функція автоматично вимкне роздільну здатність часу для програм, які деякий час не діяли. Однак, дозволи можуть бути відновлені при наступному запуску програми.

    Набір Emoji Kitchen для клавіатури Gboard отримав безліч нових комбінацій, які допомагають виражати емоції. Деяких емодзі немає у системних смайликах. Вони вже доступні для користувачів бета-версії Gboard і стануть доступними для всіх протягом найближчих тижнів.

    Джерело: Gizmochina



    • інші новини