Розумні годинники Samsung Galaxy Watch4 отримали потужний процесор і 16 ГБ вбудованої пам’яті

    1905

    Вони побудовані на 5-нанометровій SoC Exynos W920.

    У мережі з’явилися нові і досить цікаві подробиці про розумні годинники Samsung Galaxy Watch4. Вони, як відомо, перейшли з Tizen на Google Wear OS з інтерфейсом One UI Watch, для якої обіцяно набагато більше додатків. Як наслідок, компанія збільшила обсяг флеш-пам’яті – до цілих 16 Гб!

    В основу апаратної платформи Galaxy Watch4 лягла 5-нанометрова однокристальна система Exynos W920, яка стала набагато швидшою від Exynos 9110 в нинішніх розумних годинниках Samsung. Так, продуктивність центрального процесора підвищилася не сильно, всього на чверть, зате продуктивність графічного процесора зросла майже в 9 разів! Так що від Galaxy Watch4 можна очікувати багато нововведень за частиною візуального оформлення та ефектів. А ось обсяг оперативної пам’яті не змінився і як і раніше становить 1,5 ГБ.

    Нагадаємо, прем’єра Samsung Galaxy Watch4 і Galaxy Watch4 Classic очікується 11 серпня, разом зі смартфонами Galaxy Z Fold3 і Galaxy Z Flip3, а також навушниками Galaxy Buds2. А ось реальні продажі стартують тільки 27 серпня.



    • інші новини