Розпакування і демонстрація роботи Xiaomi Mi Band 5

    1740

    Що в комплекті?

    Вчора компанія Xiaomi представила фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 5, який став помітно поліпшеною версією попередника і отримав ряд нових функцій при все ще привабливій ціні.

    Відео з розпакуванням, яке демонструє комплект постачання, а також сам браслет в роботі:

    У Китаї новинка виходить 18 червня, але шанувальників в усьому іншому світі цікавило питання, як довго доведеться чекати виходу глобальної версії пристрою. Xiaomi не стала зволікати з відповіддю, офіційно заявивши, що пристрій буде випущено в усьому світі вже в липні цього року.

    У повідомленні, яке було опубліковане в твіттері Xiaomi, не вказується точна дата, проте відомо, що за межами Китаю новий фітнес-браслет буде випущений під назвою Mi Smart Band 5.

    Xiaomi Mi Band 5 отримав екран AMOLED діагоналлю 1,1 дюйма, для якого є більше сотні анімованих циферблатів з персонажами популярних мультфільмів і аніме. Зарядка в цей раз стала магнітною і максимально зручною.

    Браслет підтримує 11 видів спортивної активності, з’явився контроль менструального циклу, а також більш точний датчик відстеження серцевого ритму. Також додані барометр і функція віддаленого управління камерою зі смартфона.

    Джерело: ixbt.com