Samsung Galaxy Z Flip – перший смартфон з гнучким склом

    329

    Багато хто не бачать переваг смартфонів зі складною конструкцією перед класичними пристроями. Але це не зупиняє виробників від випуску подібних апаратів.

    Новаторські амбіції не дають спокою Samsung і щоб високо підняти прапор компанії, що несе новації, вона випустила другий свій складаний смартфон – Galaxy Z Flip. Samsung заявляє, що з цією моделлю вона зробила величезний крок вперед і змінює формат майбутнього.

    Новий пристрій не позиціюється як флагман, це експериментальна модель, смартфон не для всіх. Він для тих, хто хоче виділятися і бажає мати компактний ґаджет. Це апарат, який дарує емоції, він привабливий і цікавий.

    Попри те, що це статусна річ, компанія все ж спробувала зробити її умовно масовою, встановивши на неї цінник нижче, ніж просять за Galaxy Fold і Motorola Razr. Виділитися серед всіх з новинкою пропонують за $1380 і старт попередніх замовлень призначений на 14 лютого.

    За цю суму коштів користувач отримає розкладачку, на внутрішній стороні якої встановлено гнучкий Infinity Flex AMOLED-дисплей діагоналлю 6,7 дюйма роздільною здатністю 2636х1080 точок і захищає його ультратонке скло. Є додатковий зовнішній мініатюрний дисплей діагоналлю 1,06 дюйма роздільною здатністю 300х116 точок. Складатися смартфону дозволяє шарнірний механізм із заявленим циклом згинань 200 тисяч. Сам складаний механізм зроблений так, щоб користувач міг зафіксувати розкладачку під кутом 90 градусів.

    Усередині фаворит минулого року чип Snapdragon 855+, що працює в тандемі з 8 Гб оперативної пам’яті. Смартфон отримав флеш-модуль на 256 Гб, дактилоскопічний датчик на бічній грані, стереодинаміки AKG, NFC, два акумулятори загальною ємністю 3300 мАг, технологію швидкої (15 Вт) і бездротової зарядки.

    Жодних сюрпризів по частині програмного забезпечення: Android 10 з фірмовою оболонкою One UI. Не стали мудрувати і з камерами, запропонувавши селфі-модуль на 10 Мп (f/2.4) і два модулі на тильній стороні на 12 Мп, один з яких ультраширокий зі світлосилою f/2.2. На вибір три кольори: чорний, фіолетовий і золотий.

    Джерело: samsung



    • інші новини