Samsung не знизить ціну на минулорічний Galaxy Fold

    74

    Ось уже кілька місяців на ринку торгують Samsung Galaxy Fold, який позиціюється як новий флагман, експериментальна модель і пристрій для техногиків. Це випливає як із того, що являє собою цей апарат, так і з його можливостей і вартості.

    За Samsung Galaxy Fold просять трохи менше $2000. Дорога і статусна іграшка. За підрахунками самої компанії, на початок січня 2020 роки її змогли дозволити собі 400-500 тисяч користувачів.

    Звичайна практика — вартість смартфона падає після декількох місяців продажів. На такий розвиток подій можна було розраховувати і в цей раз. Але ні. Компанія не має наміру переглядати цінник. Samsung відповіла відмовою трьом найбільшим стільниковим операторам в Південній Кореї, які звернулися до неї з проханням знизити ціну на Galaxy Fold на $337.

    Таке звернення було продиктовано тим, що незабаром на ринку з’явиться другий складаний смартфон компанії Galaxy Z Flip. Однак з огляду на статусність і значення самої моделі для Samsung, вона порахувала зниження ціни недоцільною витівкою. Не варто забувати й про те, що зниження цінника не сподобається тим, хто серед перших повірив в новий продукт і придбав Galaxy Fold.

    Джерело: phone.cnmo