Супердешеві 4K-телевізори Xiaomi надходять у продаж

    668

    Ціна стартує з позначки 210 доларів.

    На початку тижня Xiaomi представила лінійку розумних телевізорів Xiaomi TV Pro, в якій представлені моделі з екранами діагоналлю 43, 55 і 65 дюймів.

    Сьогодні новинки офіційно починають продаватися на території Китаю за наступними цінами:

    • 43 “- 210 доларів
    • 55 “- 337 доларів
    • 65 “- 477 доларів

    Роздільна здатність панелей 3840х2160 пікселів. Телевізор Xiaomi Mi TV Pro отримав корпус з алюмінієвого сплаву з дуже вузькими рамками по периметру і лазерним гравіюванням Designed by Xiaomi на правій частині. На задній панелі знаходиться спеціальне покриття з 3D-текстурою з вуглецевого волокна.

    Xiaomi Mi TV Pro став першим телевізором Xiaomi з новою однокристальною системою Amlogic T972, яка проводиться за нормами 12-нанометрового технологічного процесу. Даний чіп побудований на базі процесорних ядер Cortex-A55. Загальна продуктивність нової платформи покращилася на 63%, а енергоспоживання знизилося до 55%. За рахунок цього телевізор буде підтримувати навіть контент 8K, хоча сама матриця підтримує тільки роздільну здатність 4K. Об’єм оперативної і флеш-пам’яті становить 2 і 32 ГБ відповідно. Є підтримка об’ємного звуку, двохдіапазонний модуль Wi-Fi.

    Xiaomi Mi TV Pro працює під управлінням PatchWall 2.0 на базі операційної системи Android Pie. Всі моделі телевізорів Xiaomi Mi TV також отримають новітню оболонку PatchWall 2.0.

    Джерело: Xiaomi