Водоспади Карпатського краю

    708

    Водоспади Карпатського краю

    У Карпатах налічують безліч найкрасивіших природних красот – водоспадів. Деякі розташувалися часом у важкодоступних місцях. У цій статті зупинимося на найкрасивіших природних явищах, які можна побачити при прибутті в Карпати.

    Перш ніж вирушати в подорож, вам необхідно забронювати номер в готелі, на віллі або котеджі. Проживання в самому серці Карпат, в Яремче, вам підійде. Котедж в Яремче пропонує поселення в окремому номері або оренду всього будиночка. Дерев’яні котеджі виконані в національному стилі.

    Водоспади – красиві природні явища

    До водоспадів дістатися буває дуже складно, в основному вони розташовуються в гірській місцевості – недалеко від гірських сіл.

    Женецький Гук розташувався біля с. Татарів Івано-Франківської обл. З 15 м висоти вниз спадають хвилі води, при цьому ви почуєте величезний гул. Територія біля водоспаду облаштована лавками й столиками для відпочинку. Тут можна із задоволенням відпочити та перекусити.

    Довго не засиджуйтеся, вирушайте в номер. Котеджі Яремче надають:

    • супутникове ТБ;

    • безкоштовний Інтернет;

    • лазню;

    • сауну;

    • басейн.

    Проживання в котедж Яремче ціни різні й залежать: від розташування закладу, рівня комфортності. У вартість може бути включено харчування.

    Відпочивши, обов’язково вирушайте до водоспаду Манявський, який розташувався у Львівській області. Висота його 20 м, з такої висоти спадає водна стихія. Видовище невимовне, дуже красиво.

    На річці Прут, в Яремче, розташувався водоспад Пробій. Цей природний велетень перевертає брили каменів й привертає до видовища гостей курорту.

    Недалеко від Яремче, в оточенні гір й лісів, розташувався природний гігант Дівочі сльози. Цей водоспад не високий, унікальність його полягає в тому, що він не замерзає навіть взимку.

    Великий Гук та Малий Гук знаходяться в с. Шешори Івано-Франківської обл. Унікальність водоспаду в його температурі, влітку туристи і місцеві жителі тут купаються. Вода тепла й комфортна. Не дарма ці красиві природні гіганти називають сріблястими – це самі красиві водоспади Карпат

    Чим зайнятися в Карпатському краї

    Мальовничий, природний край багатий на гриби, ягоди, горіхи, лісові трави. Піші прогулянки в гори, в лісову зону захоплюють, зміцнюють організм, нервову систему.

    Катання на квадроциклах, велосипедах, рибалка – це не повний список осінньо-весняних розваг.

    У зимовий період рекомендуємо оселитися в готелі Буковеля, вони чекають гостей цілий рік. Тут прекрасно в будь-який час року. Не дарма Буковель називають «Українською Швейцарією» – краса, сучасність переплелися з традиціями гуцулів. Буковель готелі для гостей курорту пропонують повний пансіон. Пункти прокату лижного спорядження дозволять вам бути в центрі основних подій.



    • інші новини