Кіборги виклали вражаюче відео-епізод оборони ДАПу

    2824

    Кіборг — колишній заступник командира батальйону 79 ОАЕМБр підполковник Євген Жуков із позивним “Маршал” оприлюднив відео з Донецького аеропорту, датоване 15 листопада 2014 року.

    За словами Євгена Жукова, відео — це одна зі звичайних поїздок в новий термінал, яких не злічити.

    “Знята бійцем на телефон. Кілька машин прийшли, щоб забрати “папуг” і поповнити інших продовольством і боєприпасами! Щоб багато не писати, потрібно просто подивитися: як, що і де.

    Як і під яку канонаду прибувають машини (вже з пробоїнами), в якому темпі йде розвантаження і вантаження. Як, бл @ дь, потрібно йти в повний зріст до БМП, щоб постукати по люку і сказати механіку, який у ступорі, що пора їхати, і мало не потрапити під свій же БТР.

    Як сержант “Зухвалий” з 95-ї і старлей “Юта” з 79-ї ходять у повний зріст поблизу машин і намагаються швидше завантажити і відправити хлопців назад у Піски. Відправити по “дорозі жорстких пригод”, за якою БТР прибуває, як мінімум, 2-3 пробитими колесами і дірою в борту.

    Водночас вся нечисть сидить і вичікує, коли поїдуть, коли валити, СПГхами, ПТУР, РПГхами, стріляниною, АГСами, камінням, списами — неважливо. Головне — насолити кропу. Навіть Михась Пореченков так робив. Своїми “холостими” бронебійно-запальними)))

    Як заборона лягати на “броню” привела 100-кілограмового “Березу” до чудової ідеї – лягти на неї ))). “А шо?”. “Ну не вміщаюся я в машину!”. “Шо, бігти за вами?” )))) Ну, загалом, 10 хвилин незабутнього драйву. І так, це пам’ять, пам’ять про гідне виконання наших бойових завдань”, — відзначив Євген Жуков.

    Джерело Експрес



    • інші новини