Як поїзди холодильниками стали: Марічка Падалко показала сніг у вагоні

    11415
    Укрзалізниця осоромилася на саме Різдво.

    Україну охопила негода. Сильні сніги і морози обмежили рух автомобілів на усіх дорогах, а деякі зі шляхів  взагалі закрили для проїзду. Тому багатьом людям доводиться подорожувати залізницею на свята. Звісно, поїздом надійніше, але далеко не завжди комфортніше.

    Днями у цьому переконалася відома українська телеведуча Марічка Падалко. Вона опублікувала на своїй сторінці у соцмережі нове фото, яке зробила у вагоні поїзда. На знімку чітко видно, як сніг лежить майже на привіконному столику.

    “Ранок в потязі Івано-Франківськ-Київ))”, – підписала Марічка своє фото.

    aaaa_3.png

    Також повідомлялось Навколо ПАТ “Укрзалізниця” розгорівся новий скандал із “замороженими” пасажирськими вагонами, у яких мерзнуть пасажири, поки очільник перевізника Войцех Балчун відпочиває на пляжах Маямі.

    “Войцех Балчун полетів засмагати в Маямі, а нам залишив вагони-рефрижератори “, – написали користувачі в Facebook на сторінці “Болтуны”.

    “Кидати підприємство в критичні періоди і валити на пляж – це ж знаменита європейська практика…”- додали обурені українці.

    На сторінці додали фото з жахливою картиною:вікна вагонів та двері в туалетах повністю обмерзлі, на яких товстим шаром сяє сніг.



    • інші новини