Які речі в домі псують настрій?

    658

    Психологи назвали предмети, які псують настрій, але при цьому знаходяться в домі кожного. Експерти розповіли, як очистити домівку від згустків негативу.

    До списку речей, що псують настрій на перше місце потрапили дитячі іграшки. Безлад, що залишається від дитячих ігор часто є причиною виникнення поганого настрою.

    Наступним пожирачем позитиву експерти називають небажані подарунки. Часто близькі не зовсім вдало обирають сувеніри, які потім шкода викинути, але їх вигляд різко псує загальну атмосферу в домі.

    Далі у списку психологи називають предмети чужого хобі. Часто споглядання за цікавими виробами змушує нас купувати матеріали та інші предмети для рукоділля, але не завжди результат відповідає очікуванням.

    Тож ці речі перетворюються у гору мотлоху, що нагадує про розчарування у власних можливостях.

    Непомітним моментом, що потрішки псує емоційний стан є битий посуд. Його часто шкода викинути, але користі з нього немає, та й вигляд не сильно радує.

    Також причиною виникнення негативних емоцій є гори старих паперів, рахунків, газет і д.т. Вони захаращують приміщення та наганяють депресію.

    Від всього вище перерахованого рекомендовано позбуватись якомога швидше. По можливості від зайвих речей потрібно позбуватись, як тільки відчули дискомфорт від їх присутності поряд.

    Психологи говорять, що їх цінність значно менша, ніж ваша здорова психіка та хороший настрій.

    Як повідомляв раніше сайт “Знай.ua”, експерти розповіли, як їжа змінює настрій.



    • інші новини