Що купити на випадок вимкнення світла

    31

    Сучасні реалії змушують нас готуватися до непередбачених ситуацій зокрема до відключення електроенергії. Коли в будинку немає електрики, це призводить до багатьох незручностей, впливає на комфорт та безпеку. Важливо заздалегідь підготуватись до вимкнень, тим більше, що для цього є такі варіанти, як зарядна станція EcoFlow River 2 Pro.

    Що робити, якщо вдома немає світла

    Труднощі з роботою електроприладів та освітленням, неможливість зарядити потрібні гаджети — це далеко неповний перелік проблем, з якими стикаються люди, коли зникло світло в приватному будинку або квартирі. Автономно підтримувати роботу техніки навіть під час тривалих відключень допоможе Екофлоурівер 2 про.

    Щоб заздалегідь підготуватись до відключень:

    • тримайте заряджені портативні батареї для телефонів та інших гаджетів;
    • заздалегідь заряджайте всі пристрої до відключень
    • плануйте розумне використання електроприладів під час увімкнення електроенергії;
    • запасіться свічками або ліхтариками на випадок раптового відключення.

    А щоб забезпечити будинок та всю техніку в ньому електрикою на кілька годин, варто придбати EcoFlow River 2 Pro. З ним питання що робити якщо відключилася електрика не постане. Достатньо просто підключити всі необхідні прилади до Екофлоу, і не хвилюватись за продукти в холодильнику, роутер, ноутбуки чи телевізор.

    Як пережити вимкнення електроенергії?

    Якщо влітку відключення світла — це неприємно, то взимку воно стає критичним. Що робити якщо в будинку відключили світло взимку:

    1. Тримайте всі двері і вікна зачиненими, щоб не випускати тепло. Використовуйте щільні штори, за потреби заклейте вікна для додаткової ізоляції.
    2. Заздалегідь зробіть запас теплих ковдр, шерстяного одягу та термобілизни, щоб зігрітися у разі тривалого вимкнення електрики.
    3. Якщо в будинку є камін або піч, потурбуйтесь про запас дров та іншого пального.
    4. Заздалегідь зробіть ззапас продуктів, які не потребують охолодження або приготування: консерви, сухі продукти та снеки.
    5. У разі тривалого вимкнення готову їжу можна зберігати у підвалі або іншому холодному місці.
    6. Потурбуйтесь про запас питної та технічної води з урахування 10 л на людину на добу
    7. Використовуйте ліхтарики на батарейках або акумуляторні світильники, щоб забезпечити безпечне пересування по будинку.
    8. Майте під рукою свічки та сірники.

    Для того, щоб мінімізувати незручності при вимкненні світла, варто купити EcoFlow River 2 Pro. Це потужний пристрій для забезпечення автономного живлення основних електроприладів та освітлення приміщення. Від Екофлоу можуть працювати:

    • холодильники та морозильні камери;
    • теплові та водні насоси відповідної потужності;
    • ноутбуки та комп’ютери;
    • роутери;
    • телевізори та ТВ-приставки;
    • кавомашини та кавомолки.

    Із зарядною станцією EcoFlow River 2 Pro ви зможете не думати що робити якщо вирубало світло у квартирі чи приватному будинку і комфортно пережити зиму навіть з тривалими відключеннями.

    Чому варто вибрати EcoFlow river 2 pro

    Портативна зарядна станція EcoFlow River 2 Pro дозволяє заряджати побутові прилади, електроніку, а також підтримувати роботу основних систем у будинку.Завдяки потужності та мобільності, вона є чудовим рішенням для тих, хто шукає автономне джерело живлення для різних пристроїв. Ecoflowriver 2 pro необхідний, якщо ви хочете підготуватися до непередбачуваних ситуацій і отримати повноцінне рішення для забезпечення електроенергії при відключеннях.

    EcoFlow River 2 Pro характеристики говорять про те, що ця станція підходить для власників квартир і приватних будинків:

    • потужність до 1800 Вт, що дозволяє заряджати та живити пристрої, такі як ноутбуки, смартфони, освітлення, невеликі побутові прилади;
    • ємність акумулятора 768 Вт·год. Цього вистачає на кілька годин безперервного використання різноманітних пристроїв;
    • можливість заряджати EcoFlow River 2 Pro від розетки, сонячних панелей або акумулятора автомобіля;
    • функція швидкої зарядки дозволить поповнювати запаси енергії навіть при короткотривалих включення;
    • акумулятор розрахований до 3000 циклів заряджання при збереженні понад 80% початкової ємності, що робить його чудовою інвестицією для тривалого користування.

    Прочитати розлогий огляд EcoFlow River 2 Pro та купити станцію за доступною ціною в Україні можна в інтернет-магазині SellMax.



    • інші новини