Новий спортивний браслет Samsung в десять разів кращий за Xiaomi Mi Band 4

    4519

    Популярність наручних гаджетів на території всього світу зростає з кожним днем, а відбувається це відразу з кількох причин, одна з яких полягає в бажанні якомога більшого числа людей використовувати сучасні передові технології. Уже в середині нинішнього року в продаж надійде новинка – Xiaomi Mi Band 4, але вона виявиться в десять разів гіршою нового спортивного браслета Samsung, який, швидше за все, буде називатися просто Galaxy Fit. Інформація про цей пристрій з’явилася сьогодні, 27 січня 2019 року.

    Як стало відомо від видання SamMobile, що посилається на офіційні джерела всередині державних сертифікаційних відомств кількох країн світу, вже в найближчі два місяці відбудеться офіційний анонс нового спортивного браслета Samsung під назвою Galaxy Fit, який виявиться в десять разів кращим за Xiaomi Mi Band 4 і всіх інші фітнес-трекери, доступні в даний час на ринку. Однією з особливостей новинки стане модуль Bluetooth 5.0 LE, призначений для обміну даними.

    До цього наручного гаджету можна буде підключити будь-які бездротові навушники, щоб слухати музику не зі смартфона, а прямо з браслета. Дисплей Samsung Galaxy Fit виявиться великим і зігнутим під зап’ястя руки, щоб домогтися більш зручного розміщення. Усередині новинки знайдеться місце для 1 ГБ оперативної і 8 ГБ постійної пам’яті, причому остання буде використовувати для зберігання різних даних, аж до музики і зображень. Трекер зможе вимірювати фізичну активність будь-якого роду, починаючи від пройденої відстані і закінчуючи набраною висотою.

    Головний плюс майбутньої новинки, яка затьмарить Xiaomi Mi Band 4, полягає в програмному забезпеченні. Наручний гаджет від Samsung виявиться в десятки разів більш функціональним, оскільки він зможе працювати повністю автономно від смартфона. У продаж також надійде модуль Galaxy Fit E, який відрізняється від звичайного наявністю в ньому електронної SIM-карти. Інформації про інші особливості нового спортивного браслета від південнокорейського бренду поки що немає.



    • інші новини