Представлені смарт-годинники Xiaomi Mi Watch Revolve

    705

    Вчора, 29 вересня, в Індії компанія Xiaomi провела прес-захід Smarter Living, в рамках якого представила кілька новинок. Серед них — смарт-годинник Xiaomi Mi Watch Revolve. Це гаджет з 46-міліметровим циферблатом, лицьову сторону якого займає 1,3-дюймовий AMOLED-дисплей роздільною здатністю 454х454 точки з піковою яскравістю 450 ніт. Захищає екран скло Gorilla Glass третього покоління.

    Корпус Xiaomi Mi Watch Revolve виготовлений з нержавіючої сталі, пропонує 112 циферблатів і функцію Always on Display. Смарт-годинники оснащені функцією FirstBeat Motion, і вони здатні розпізнавати 10 типів спортивних тренувань. Годинники водонепроникні і дозволяють здійснювати занурення в воду на глибину 50 метрів. Живить їх акумулятор ємністю 420 мАг і одного заряду повинно вистачати на 14 днів автономної роботи в режимі очікування.

    Xiaomi Mi Watch Revolve дозволяє відстежувати частоту серцевих скорочень, фази сну і рівень стресу. Є GPS і Bluetooth 5.0. Сумісний гаджет з пристроями на Android 4.4 і вище, а також iOS. У продаж годинники надійдуть 6 жовтня за ціною $145, а для перших покупців приготовлена знижка $14.

    Джерело: fonearena