Представлена портативна колонка JBL Pulse 4

    320

    Звичне світлодіодне підсвічування з високою роздільною здатністю тепер займає всю поверхню пристрою.

    Harman, дочірня компанія Samsung Electronics, що спеціалізується на розробках технологій для автомобільного, споживчого та корпоративного ринків, представила портативну колонку JBL Pulse 4. Звичне світлодіодне підсвічування з високою роздільною здатністю тепер займає всю поверхню пристрою.

    Створюючи першу колонку JBL Pulse ми хотіли зробити справжню акустичну систему для свята, куди б ви не пішли. І у нас вийшло — за популярністю моделі можна сказати, що це культовий пристрій для тих, кому подобається візуалізувати звук. Нова версія стала ще кращою, це справжній заряд емоцій.

    Новинка має ступінь захисту IPX7 і витримує занурення у воду на глибину 1 метр до 30 хвилин. З додатком JBL Connect можна вибирати відтінки, режими та ефекти під будь-який настрій, а також через камеру телефону підлаштовуватися під колір навколишніх об’єктів. Вбудований акумулятор розрахований на 12 годин безперервного відтворення музики, а зарядка через USB-C не займе багато часу.

    Потужність динаміка становить 20 Вт. Акустична система підтримує технологію Partyboost, що дозволяє об’єднувати в один ланцюжок необмежену кількість колонок. Світлове шоу при цьому також синхронізується на всіх пристроях — досить лише струснути Pulse 4.

    Джерело: JBL