Кияни вимагають націоналізувати магазини АТБ

    105

    20 грудня кияни пікетували один із магазинів мережі АТБ.

    Біля одного з нових супермаркетів зібралося понад сотню громадян, які вимагали націоналізувати АТБ слідом за ПриватБанком.

    Активісти звинувачували мережу у співпраці з окупантами, адже за словами учасників акції, мережа АТБ сплачує податки в Крим і Росію.

    “Ми вважаємо, що так само, як напередодні був націоналізований “Приватбанк”, сьогодні необхідно націоналізувати і найбільшу мережу супермаркетів АТБ. Мало того, що вони труять наших громадян неякісними продуктами, так вони ще і співпрацюють з країною-агресором. Це гроші, зароблені на крові наших хлопців, на сльозах їх матерів”, – сказав один з організаторів пікету Ярослав Годунок.

    В руках у розгніваних киян рясніли плакати з гучними написами: ” “АТБ” – великий сортир, який годує русский мир”, “Обжора” – це спонсори терору” тощо.

    Активісти запевнили, що ця акція є лише попереджувальною. Якщо не будуть вжиті заходи, люди підтягватимуться масово щодня та заважатимуть роботі супермаркетів.

    Кияни перешкоджають роботі магазинів АТБ

    Як повідомляв раніше інформаційний портал “Знай.ua“, власники знесених МАФів у столиці пікетують мерію та зносять під стіни адміністрації мішки зі сміттям.



    • інші новини