Привести артеріальний тиск в норму допоможе звичайний йогурт

    227

    Британські вчені відкрили несподівані для всіх властивості йогурту. Калій, що міститься в натуральному напої, сприяє видаленню з організму зайвої солі, яка заважає нормальній життєдіяльності.

    Вчені-дієтологи з Великобританії після ряду досліджень довели, що йогурт не тільки позитивно впливає на травну систему організму, але і сприяє нормалізації артеріального тиску. Їм вдалося експериментально встановити, що натуральний продукт багатий калієм, а саме він виводить з організму надлишку солі.

    Нагадаємо, що раніше дослідники вже розповідали про те, що саме надлишок солі в організмі призводить до підвищення артеріального тиску. Встановлено, що щоденний прийом такого смачного і корисного напою може позитивно вплинути на фігуру – людина втратить зайві кілограми. При цьому для досягнення позитивних результатів необхідно вживати кисломолочні продукти не менше п’яти разів на тиждень.

    Відомо, що співробітники Каліфорнійського університету в Сан-Франциско виявили несподіваний ефект від щоденного прийому аспірину. Проведене дослідження показало, що регулярне вживання цих ліків підвищує на 78% виживаність пацієнтів, які страждають від злоякісних пухлин.