В офісі Twitter обладнали спальні місця для «хардкорних» співробітників

    89

    «Ніхто це з нами не обговорював».

    Як повідомляє видання Forbes, на початку цього тижня співробітники Twitter виявили в офісі компанії у Сан-Франциско кілька зон для сну. Їх організували у конференц-залах, де з’явилися ліжка та тумбочки з лампами.

    Інформатор і Twitter повідомив, що співробітникам ніяк не пояснили причину таких нововведень, і припустив, що ліжка призначені для «хардкорних» співробітників, що залишилися, щоб вони могли залишатися на ніч в офісі.

    «Це ще один негласний знак неповаги. Ніхто це з нами не обговорював», — заявив один із співробітників.

    Минулого місяця генеральний директор Ілон Маск дав тисячам співробітників, що залишилися в компанії, можливість піти або залишитися за умови, що вони активно працюватимуть в рамках Twitter 2.0. З того часу, як Маск став власником і генеральним директором, він звільнив як мінімум половину співробітників Twitter, а багато хто пішов за власним бажанням.

    Інше джерело, яке забажало зберегти анонімність, припустило, що таких спальних кімнат може бути «від чотирьох до восьми на поверсі», додавши, що «вони виглядають зручними».

    Повідомляється, що у сміттєвому баку однієї кімнати було сміття, тобто хтось там уже ночував:

    «Люди вже працюють до пізньої ночі, тож певною мірою це має сенс».

    Як пише Business Insider, американський мільярдер і власник Twitter Ілон Маск привів у компанію досить багато людей, серед яких опинилися співробітники інших його компаній та родичі мільярдера.

    Джерело: forbes.com



    • інші новини