Навушники Nothing Ear (1) матимуть особливий дизайн

    44

    Прозорий зарядний кейс і прозорі навушники – в незвичайності Nothing Ear (1) не відмовиш.

    Через тиждень компанія Nothing, заснована Карлом Пеєм, який був одним із засновників OnePlus, представить свій перший продукт – навушники Ear (1). Напередодні анонсу компанія створює інформаційний шум навколо нього і оголосила про проведення спеціального аукціону, переможці якого отримають гарнітуру з гравіюванням, що вказує на те, що це перші екземпляри дебютного пристрою компанії. Всього таких Nothing Ear (1) випустять 100 одиниць.

    На самій сторінці проведення аукціону компанія виклала зарядний кейс нових навушників. Він дивує своїм прозорим корпусом. Є кнопка, що дозволяє відкрити футляр, а також порт USB Type-C для зарядки. Самі навушники також повинні запропонувати прозорий корпус і буде цікаво подивитися на їх виконання, як компанії вдасться обіграти «нутрощі» Nothing Ear (1), наскільки акуратно і приємно все буде виглядати.

    Про Nothing Ear (1) відомо, що це будуть внутрішньоканальні навушники, які отримають функцію шумозаглушення з трьома мікрофонами. Сама компанія обіцяє, що вони будуть виділятися своїм незвичайним і преміальним дизайном, а також запропонують високу якість збірки. За своєю функціональністю вони схожі з AirPods Pro, які коштують $249, тоді як за Nothing Ear (1) запросять $99, €99 і £99.

    Джерело: stockx