Дизайн Lenovo Legion 2 Pro показали на фото

    52

    В оригінальності зовнішнього вигляду Lenovo Legion 2 Pro не відмовиш.

    Якщо ігрові смартфони від Asus, Nubia і Xiaomi вам здалися нецікавими, перш за все, своїм зовнішнім виглядом, а хочеться мобільник з самобутнім і оригінальним дизайном, придивіться до Lenovo Legion 2 Pro. Смартфон представлять 8 квітня, а сьогодні є можливість оцінити його дизайн – в мережу виклали фото пристрою.

    Судячи зі знімків, своїм зовнішнім виглядом Lenovo Legion 2 Pro зберігає спадкоємність з попередником. Перевага надається витягнутому дисплею з тонкими рамками і симетричними відступами на торцях, ніяких вирізів і виїмок. На фронтальній поверхні також встановлені два стереофонічні динаміки. Досягнутий необхідний «повноекранний» ефект завдяки прийому з висувною фронталкою на бічній грані. Її роздільна здатність складе рекордні для селфі-модулів 44 Мп.

    Оригінально виконана і задня панель. Тут відмовилися від типового розташування камери у верхній частині «спинки». Посередині є майданчик, що виступає, на якій розмістилися два датчики зображення і світлодіодний спалах. Крім логотипа компанії та RGB-підсвічування, тут можна знайти «вентилятор» для відводу тепла.

    Відомо, що Lenovo Legion 2 Pro буде побудований на базі Snapdragon 888, запропонує двоелементний акумулятор ємністю 5500 мАг зі швидкою 90-ватною зарядкою, парочку вентиляторів, AMOLED-дисплей діагоналлю 6,92 дюйма з частотою оновлення 144 Гц і частотою відгуку сенсора 720 Гц (при торканні одним пальцем).

    Джерело: toutiao