Живі фото підтвердили дизайн Huawei P40 Pro

    113

    Основна камера Leica буде поміщена в досить великий прямокутний блок.

    Добре обізнаний інсайдер @ RODENT950 опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter живі фотографії захисного чохла для смартфона Huawei P40 Pro.

    Ми вже бачили подібний чохол на рекламних рендерах, в реальності він виглядає точно так само і підтверджує, що основна камера Leica буде поміщена в досить великий прямокутний блок, який містить п’ять модулів, включаючи перископний об’єктив для оптичного зуму.

    Кнопки включення і регулювання гучності розташовуються на правій панелі пристрою. Логотип на захисному корпусі, а також вертикальна смуга прямо вказують на те, що це фірмовий чохол ательє Porsche Design.

    Головний модуль буде містити 52-мегапіксельний датчик Sony IMX700 оптичного формату 1/1,28 дюйма з пікселями розміром 1,22 мкм. Додатково встановлено 40-мегапіксельний датчик Sony IMX650 оптичного формату 1/1,5 дюйма з ультраширококутним об’єктивом.

    Крім того, у смартфона буде два «телевики», один буде забезпечувати 3-кратний оптичний зум, а другий буде відповідати за 10-кратний оптичний зум. Нарешті, п’ятим модулем буде часопролітна камера.

    Генеральний директор Huawei Consumer Business Group Річард Ю (Richard Yu) недавно підтвердив, що Huawei P40 і P40 Pro будуть представлені 26 березня.

    Джерело: ixbt.com

     



    • інші новини