10 кращих кухонних предметів, які знадобляться на кожній кухні

2579

Сучасні технології дозволяють конструкторам і дизайнерам створювати найдивовижніші речі. Стосується це і всіляких пристроїв, аксесуарів, інструментів і пристосувань для кухні. Зовсім не важливо хто ви – затятий кухар або людина, яка жодного разу не тримала в руках рательню – якщо в будинку є кухня, а вона, звичайно ж є, – ці штуки безумовно знадобляться.

1. Food Cycler Indoor Kitchen Compost Container

Як вже можна здогадатися з довгої назви цього хитромудрого гаджета, схожого на коробку, він створює поживний компост! Звичайно ж, «поживний» для грунту. Інакше кажучи, даний кухонний пристрій дозволяє швидко і ефективно перетворювати на добрива харчові залишки. Це дуже корисно і практично, особливо, якщо ви завзятий дачник. Обзавестися такою штукою на своїй фазенді варто, грунт на ділянці подякує за таке «живильне», багате мінералами підгодовування. Тим паче, що коштує пристрій порівняно не дорого – 300 доларів США.

2. Uuni 3 Wood-Fired Oven

Ще один кухонний пристрій, орієнтований у першу чергу на дачників. Йдеться про портативну переносну піч, що дозволяє готувати під відкритим небом найрізноманітніші страви. Її можна легко перевозити в багажнику свого автомобіля. Проста і в той же час неймовірно зручна річ, яку оцінить кожна господиня.

3. The Yoga Kitchen

Можна скептично ставитися до вегетаріанства, проте не варто нехтувати корисністю «зелених» страв. Те, чого дійсно немає на кожній другій кухні – це кулінарної літератури. Видання «The Yoga Kitchen» присвячено якраз найчистішій, зеленій і корисній їжі. У книзі зібрано понад 100 «вегетаріанських» рецептів. Втім, про м’ясні страви, все одно забувати не варто.

4. Chops Cutting Board

Підставка для ножів, звичайно ж є на кожній кухні, проте напевно кожен хоч раз замислювався над тим, що непогано було б бачити, який саме ніж, в якому відділенні, а то сучасні кухонні ріжучі інструменти в наборі раз у раз мають однакові ручки, в результаті чого їх взагалі не відрізнити. Діставати завжди правильний ніж, допоможе підставка Chops Cutting Board. У комплекті йде також дві обробні дошки, які можна встановити на підставку, якщо вигляд ножів, які стирчать все-таки не до душі.

5. Stagg Pour-Over Kettle

Сумна реальність така, що чайник як інструмент почав ставати все менш і менш популярним. На багатьох домашніх кухнях сьогодні ним не просто не користуються, його на них немає! Це абсолютно неправильно. Чайник – це дуже важливий елемент посуду, який повинен бути у кожному домі. Одним з кращих можна вважати стильний матовий Stagg Pour-Over Kettle, в якому можна варити все, що душі завгодно: чи то чай, чи то каву.

6. Stovetop Pizza Cooker

Піца – не найпопулярніша страва на вітчизняних просторах, але лише тому, що довгий час не було підходящого кухонного начиння для готування цієї самої піци. Тепер є, причому коштує такий посуд зовсім не дорого. Ось, наприклад, Stovetop Pizza Cooker ідеально підходить для готування невеликої за розмірами піци в домашніх умовах. Насправді приготувати піцу може навіть дитина, настільки це просто.

7. Kitchen Aid Cold Brew Coffee Maker

Як щодо охолодженої кави спекотного літнього дня? А як щодо кави з льодом? Допоможе в приготуванні такого екзотичного напою кавоварка Kitchen Aid Cold Brew Coffee Maker. Даний кухонний предмет дозволяє не тільки готувати, але і зберігати у холодильнику не випиту каву протягом майже двох тижнів! При повному завантаженні кавоварки, вона зможе приготувати напій на 14 чашок.

8. Nostalgia Retro Breakfast Station

Ви зайнята людина? Вам ніколи витрачати свій дорогоцінний час на якесь там готування їжі? Тоді станція Nostalgia Retro Breakfast Station зроблена спеціально для вас! Це кавоварка, плитка і мікрохвильова піч в одному флаконі. Дозволяє швидко приготувати ситний сніданок, який буде набагато кращий за будь-який фаст-фуд. Господи, ніколи не їжте гамбургери! Краще купіть собі на кухню Breakfast Station і ваш шлунок, нирки і печінка ще скажуть спасибі.

9. Browning DIY Butcher Kit

Ножі є на кожній кухні? Проте чи дійсно це хороші ножі? Якщо немає повної впевненості, можна сміливо міняти старі «холодні» інструменти на набір Browning DIY Butcher Kit. Сім предметів, 420 нержавіюча сталь, зручний чохол, який дозволить тягати цей набір на дачу, риболовлю, до тещі в гості і у будь-які інші місця, куди пускають з кухонними ножами.

10. Corkcicle Decapitator

Наостанок увазі читачів хочеться представити ще й таку дивовижну річ, як Corkcicle Decapitator. Це універсальна, супер зручна відкривачка для найрізноманітніших пляшок, в тому числі скляних з металевими кришками. Відкриває на раз-два, справжній подарунок для кожної кухні. Коштує всього 20 доларів.



• не пропусти