Українське – це стильно: ТОП-13 брендів вітчизняного одягу

2533

Українські жінки завжди славились своєю красою. А що може краще доповнити цю красу, як не правильно підібраний стильний одяг? Вітчизняні дизайнери дуже постарались, аби створити одяг, гідний вродливих українок. Більше того, деякі з них вже вийшли на світовий рівень. Ми ж пропонуємо добірку якісних вітчизняних дизайнерів, одяг з магазинів яких собі зможе дозволити кожна жінка.

1. Фолк Мода

Цей бренд можна назвати не тільки одним із найпопулярніших, але й одним з найбільш українських. Адже у своїх колекціях дизайнери використовують елементи українського орнаменту, що поєднує між собою сучасні фасони із чимось суто українським.

2. VOVK

На сьогоднішній день – найвідоміший бренд вітчизняного одягу серед молоді. Адже саме зараз в моду повернувся стиль сasual– якому відповідають останні колекції цього бренду. Вони дотримуються модних тенденцій у всьому – починаючи від кольору та фасону, закінчуючи вибором тканини.

3. Dolcedonna

Бренд, який ідеально підходить для жінок старшого віку або просто поціновувачів класики. У своїх колекціях використовують подібну стилістику та приглушені кольори. А їх візитна картка – це якісна італійська.

4. BeLoved

Український виробник, який орієнтується у першу чергу на молодь. Вітчизняні речі, котрі створені за останніми модними тенденціями, широкий асортимент, оригінальні рішення і помірна ціна – ось що робить цей бренд відомим та популярним серед молодих українців.

5. Medini

Одяг родом із Харкова. Цей ще один бренд, який у своїх колекціях робить акцент на класику та пасуватиме, як жінкам старшого віку, так і молодим дівчатам

6. Marikich

Цей дизайнерський одяг – не для повсякденного життя. Відома марка українського одягу має повне право називати свої колекції ексклюзивними, адже вони одні з небагатьох, хто випускає лімітовані серії. Натуральні матеріали, витончена ручна робота та багато унікальних елементів – одна річ цього бренду у вашому гардеробі стане справжньою знахідкою.

7. Lilo

Вітчизняна студія авторської одягу. Також більш зорієнтовані на молоде покоління та широке коло споживачів, чим і пояснюється досить низька ціна, котра ніяк не впливає на якість.

8. CTRL WEAR

Одяг для молодих, сучасних та активних. Головний акцент, який ставлять на своїх колекціях дизайнери цього бренду – це «зручна мода», тобто, стильний і одночасно комфортний одяг для повсякденного активного життя. У них ви знайдете і легкі сукні і спортивні костюми з якісної та зручної тканини. Цей бренд доводить, що стильний дизайнерський одяг може бути зручним у будь-яких ситуаціях.

9. ModusVivendi

Для тих, хто любить одягатись стильно, одним з найважливіших елементів одягу є саме взуття. За першість у світі дизайнерського українського взуття може позмагатись цей бренд. Оригінальний дизайн та колекції, що постійно оновлюються – все ж не зробили ціни захмарними, що дозволяє придбати пару черевичків кожній панянці.

10. Tago

Український бренд Tagoє молодим, але стрімко набирає обертів. Він слідкує за модними тенденціями світу, але і вносить власні творчі рішення, що робить їх одяг дійсно стильним та унікальним. Колекції значно відрізняються одна від одної, тож в них ви зможете знайти речі для будь-якого випадку життя – на світський захід чи офіційну зустріч, або ж на кожен день.

11. ALVE

Вітчизняний виробник, котрий встиг себе зарекомендувати серед молодого покоління та навіть випрацював власну «візитну картку». А саме – у своїх колекціях дизайнери застосовують абсолютно різні техніки та стилі, котрі можуть вражаюче поєднуватись в одній сукні.

12. Evercode

Дизайнери працюють над колекціями цього бренду вже понад 15 років і завжди тримають високу планку. Колекції поєднують у собі світові тенденції моди, якісний матеріал та делікатний пошив одягу. А цінова політика дозволяє придбати, як недорогу річ на кожен день, так і вишукану сукню для особливих подій.

13. Origa

Вітчизняний бренд, у колекціях якого ви точно знайдете собі підходящий верхній одяг. Адже саме в них є найрізноманітніший асортимент осіннього та зимнього одягу різного стилю та фасонів. Попри це, лише верхнім одягом бренд не обмежується і має в асортименті легкі сукні та багато іншого.

  • Для того щоб виглядати стильно – не обов’язково летіти на шопінг у Париж чи Мілан. Адже українські дизайнери також мають чим нас потішити, при цьому, за значно приємнішу ціну. Українське – це стильно!

автор Вікторія Демидюк спеціально для vsviti.com.ua