Знову в школу. Вибираємо рюкзак

216

Рюкзаки ДакайнЗдається, ніби останній дзвоник пролунав тільки вчора, в голові ще досі чується отой дзвін, а насправді літо вже майже встигло пройти і скоро знову пора буде ходити до школи. Сезон з продажу канцелярських товарів, шкільного приладдя та аксесуарів для учнів вже відкрито!

Сьогодні ми поговоримо про таку важливу річ для кожного учня/студента як рюкзак. Зошити списуються, ручки губляться, книжки повертаються в бібліотеку, а рюкзаки залишаються. За часів молодості автора дітям рідко коли купували рюкзак на сезон. Їх зазвичай вибирали на роки. Якщо з самого початку намагатись зекономити на  цьому аксесуарі, то існувала велика ймовірність того, що його не вистачить навіть на пів року. В неякісних – слабкими місцями є матеріал, який іноді рветься як папір, неякісна фурнітура, непродумана ергономіка, погана спинка.

Якщо ви хочете купити надійний, якісний та зручний рюкзак для дітей, пропонуємо звернути вашу увагу на такі бренди – як Osprey та Dakine. Купити ці фірмові рюкзаки ви можете в інтернет магазині Rollerland. Повний асортимент представлено тут – http://rollerland.com.ua/ua/ryukzak.

Чим же хороші ці рюкзаки? По-перше, їх зручно носити. Цьому сприяють ортопедична задня стінка, лямки, які не ріжуть плечі та дихаючий матеріал. По-друге, вони виконані з якісної прорезиненої тканини, яка відмінно тримає форму, не вигорає на сонці, не промокає під дощем, не рветься. По-третє, виробники забезпечили свою продукцію якісною фурнітурою: замочкі не ламаються, а блискавки не розходяться. По-четверте, рюкзак дуже зручний і місткий. Не дивлячись на компактні розміри, сюди можна покласти силу силенну речей. Сюди помістяться підручники, зошити, обіди, спортивна форма, а також різні канцелярські дрібниці, для яких є спеціальна кишеня-органайзер. Для маленьких спортсменів є бокові кишені-сітки, куди легко поміститься пляшка для води або яблука.

Рокзак OspreyВ багатьох моделях є спеціальні відділення с флісовими поверхнями та протиударними стінками для ноутбуків, нетбуків, плашетів. В наш цифровий вік дуже важко довгий час обходитись без виходу в інтернет, а так ваші гаджети завжди будуть в надійності і під рукою. З такими рюкзаками можна не тільки в школу чи універ ходити, їх можна брати на пікнік, в похід, на тренування. Якщо ви не звикли постійно сидіти вдома – то Dakine чи Ospray однозначно для вас.

Якщо ви хочете купити своїй дитині гарний, надійний, місткий та зручний рюкзак, ми радимо вибрати Osprey або Dakine. Він стане невід’ємним атрибутом вашої дитини.

З повагою, Сегрій Березнюк.



• не пропусти