Компанія Seiko презентувала свої нові годинники в Україні

190

Японська корпорація Seiko входить в трійку найбільших виробників годинників Країни Висхідного Сонця. Якщо брати об’єми продажу по всьому світі, то марка впевнено потрапляє в двадцятку найпопулярніших годинникових брендів. Головною перевагою годинників Seiko є використання точних механізмів власного виробництва. Саме це є основною причиною, чому компанія Сейко часто є головним хронографом на безлічі спортивних заходів, включаючи Олімпіади і деякі Гран Прі чемпіонату Формули 1.

На початку червня українське представництво Seiko з офіційним партнером магазином 24k.ua провели презентацію літніх колекцій своїх годинників. В київському ТРЦ «DreamTown» було представлено понад три десятки цікавих новинок. Розглянути всі нові моделі ви можете в розділі Seiko за адресою http://watch.24k.ua/Seiko.html, де представлені не тільки свіжі новинки, але і сотні інших моделей, включаючи культові моделі останніх років. 

Голова представництва Seiko в Україні Хідео Конзіма прокоментував цю подію наступним чином:

«Нам дуже приємно, що в Україні залишається великий попит на традиційні наручні годинники. Ми дуже вдячні нашим партнерам, магазинам 24k.ua, Дека, Секунда та іншим, які дають змогу звичайним українцям придбати якісні годинники. Ми впевнені, що годинники Seiko дуже якісні, адже наші інженери щоденно докладають неймовірних зусиль, аби досягнути тієї якості, за яку щорічно ми здобуваємо десятки міжнародних нагород від провідних спеціалістів. І ми не зупиняємося. Наприклад, від сьогодні в Україні можна придбати наш революційний годинник SSC427P1. Технології, що використовуються в ньому, стануть основою у більшості моделей наступного десятиліття. Сподіваюся, що наші новинки припадуть до смаку українцям».

Давайте більш детально розглянемо головну новинку цього літа від Seiko.

SSC427P1. Унікальний спортивний годинник для чоловіків. Крім міцного корпусу і багатого набору функцій, ця модель відрізняється використанням свіжої революційної сонячної батареї виробництва Seiko. Дана технологія відрізняється не тільки високим ККД захоплення сонячної енергії, але і здатна перетворювати енергію зі всіх джерел світла, навіть під час нічних посиденьок біля багаття. З такими годинами будь пригода буде захоплюючою.

Крім цієї SSC427P1 в продаж надійшло безліч не менш цікавих моделей. Якщо ви плануєте покупку нового годинника, то буде не зайвим звернути увагу на новинки Seiko, які тепер представлені в українських магазинах. 

Дякуємо інтернет-магазин Watch.24k.ua за допомогу в підготовці матеріалу.

 



• не пропусти