Розкішний готель InterContinental Fiji Golf Resort Spa, Фіджі (20 фото)

171

Вражаючий курортний готель InterContinental Fiji Golf Resort & Spa розташований на березі затоки Натадола, серед пишної тропічної рослинності. Дорога в готель з аеропорту Наді займає всього 40 хвилин.

Курорт зустрічає своїх гостей привітними посмішками персоналу і широким спектром послуг, серед яких не тільки безкоштовний доступ в інтернет і цілодобово працюючий фітнес-центр, а й шикарний SPA-центр, і навіть можливість відчути себе аристократом, граючи в гольф на великому полі на 18 лунок .

Кухня курорту пропонує широкий асортимент страв високої якості, поласувати якими можна в трьох ресторанах, які розташовані в мальовничих місцях. З терас ресторанів відкриваються види на басейн, сад або лагуну.

Приїжджати на цей розкішний курорт можна і з дітьми – тут для них організовано дитячий клуб і працює дитячий басейн.

Кожен номер пропонує постояльцям можливість усамітнитись – на мебльованому балкон або у внутрішньому дворику. Крім того, в номерах розташовані 32-дюймові телевізори, і в будь-який момент можна дізнатися останні новини або ж подивитися цікавий фільм.

Розкішний курорт розташований досить близько до відомим місцевих визначних пам’ятках. Тому тим, хто не хоче цілий день проводити час на пляжі або ж у одного з чотирьох відкритих басейнів, цікаво буде відвідати район піщаних дюн Сігатока і стадіон Lawaqa Park. Приголомшлива територія готелю, що розкинулося в мальовничій місцевості, і безліч різноманітних послуг – ті причини, по яких відпочинок тут пролітає непомітно.


intercontinental-fiji-01

intercontinental-fiji-02

intercontinental-fiji-03

intercontinental-fiji-04

intercontinental-fiji-05

intercontinental-fiji-06

intercontinental-fiji-07

intercontinental-fiji-08

intercontinental-fiji-09

intercontinental-fiji-10

intercontinental-fiji-11

intercontinental-fiji-12

intercontinental-fiji-13

intercontinental-fiji-14

intercontinental-fiji-15

intercontinental-fiji-16

intercontinental-fiji-17

intercontinental-fiji-18

intercontinental-fiji-19

intercontinental-fiji-20



• не пропусти