Старовинний замок у Франції виставили на аукціон за 1 євро (фото)

681

Замок Бланкафорт XV століття з усіма прилеглими прекрасними садами та територіями виставили на аукціон за один євро, пише Політека

Відомо, що замок було побудовано в 1453 році в долині Луари в романському стилі. Площа житлового приміщення – близько двох тисяч квадратних метрів, в замку також розташована бібліотека і декілька значних винних погрібів. До того ж розташован він всього в 30 хвилинах їзди від відомих французьких виноградників Сансер.

замок Франция

Власники замку, граф і графиня, прожили в замку останні 30 років. Однак вирішили його продати і звернулися за допомогою до нью-йоркському аукціонному будинку Concierge Auctions.

замок Франция

Бланкафорт оцінили в 4,95 мільйона євро, але, теоретично, 19 жовтня його можна буде придбати за один євро.

замок Франция

Так, на 42 акрах крім замку розташовано будиночок доглядача, кондитерська, магазинчик і гостьовий будинок з шістьма спальнями.

замок Франция

Вільям Макінтош, менеджер з продажу аукціонного дому Concierge Auctions, розповів: «Не дивлячись на величезні розміри замку, він неймовірно затишний і комфортний».

замок Франция

Про замок з любов’ю дбали багато років і він готовий для переїзду, що досить рідкісне явище для будови, якій більше 600 років.

замок Франция

Європейський радник аукціонного дому Чарлі Сміт додав, що вони неймовірно раді вступу на ринок настільки чудового замку, розташованого у всесвітньо відомому регіоні Франції.



• не пропусти