Як мстять знаки Зодіаку: веселі подробиці

76993

mest

Зробили капость і не знаєте, як відреагує людина? Дізнайтеся її знак Зодіаку і подивіться в цей список!

Овен

z1
Уявити собі мстивого Овна – справа досить складна. Якщо хтось наступає Овену на хворий мозоль, то Овен,  дає кривдникові у вухо без усіляких затримок і передмов. А це як помста не розглядається, бо є нормальною реакцією здорового організму. Скажу більше, якщо наступ на мозоль був віртуальним і для дачі у вухо кривдник був недосяжний, Овен через годину запросто може про все забути, а через день вже як ні в чому не бувало з цим кривдником обніматися і цілуватися.

Тому, для того, щоб у Овна виникло бажання мстити, його потрібно діставати дуже планомірно і дістати-таки дуже серйозно … Ну, наприклад, щодня і голосно розповідати про його (її) слабкі місця саме в той момент, коли в безпосередній близькості присутня його (її) пасія. У цьому випадку ви, правда, теж одразу отримаєте у вухо, але якщо у вас вистачить мужності продовжувати в тому ж дусі і далі, то через деякий час Овен вкорениться в думці про те, що вас необхідно бити. Саме так. Помста Овна завжди радикальна. Він ніколи не зійде до якихось там відповідних дрібних капостей. Овену потрібно тільки одне – щоб об’єкт помсти перестав існувати (принаймні, в найближчому просторі). Чого Овен і буде послідовно домагатися:

– Пане, Ви повинні померти.
– А може бути якось інакше? Можливо вас задовольнить ну, хоча б, відсікання руки або, скажімо, вуха? А? Ну, будь ласка
– Ні, пане, ви повинні померти.

Загалом, змусити вас, як мінімум, перейти в іншу організацію (а то й переїхати зі всією сім’єю в інше місто) Овен, який вирішив помститися запросто може.Причому, характерно, що сам Овен буде вважати це не помстою, а самообороною.

Телець

z2
Для того, щоб пробудити мстивість у Тельця, теж  потрібно як слід постаратися. Тельці вкорінюються в думці про те, що людина – сволота тільки після ретельного збору статистичних відомостей на цю тему. Зате мстять вони набагато більш викривлено, ніж Овни. Цілком ймовірно, основоположником вендети став саме цей знак (на пару зі Скорпіоном). Помста Тельця, як правило, полягає в планомірному і невблаганному перекритті всіх шлюзів і каналів кривднику. А Телець – такий знак, який, за якихось причин, завжди виявляється власником тих самих крантик, якими ці шлюзи і канали перекриваються. Наприклад, в тусовці, Тельці часто є не тільки головними годувальниками, напувальниками а й негласними законодавцями моди і смаків. Це зовсім не означає, що вони такі вже лідери. Ні.Тут справа в іншому. Вони просто завжди мають з будь-якого приводу дуже вагому думку. Тому нових людей і нові смаки вони нікому не нав’язують – вони тільки схвалюють або НЕ схвалюють, те, що привносять інші. Так от, якщо ви удостоїтеся помсти Тельця, то будьте готові до того, що Телець буде вас категорично не затверджувати скрізь і всюди, куди тільки зможе дотягнутися. А це означає, що ви, майже напевно «залишитеся без солодкого» і опинитеся в ізоляції. А якщо хтось спробує за вас заступитися, то Телець «викреслить» і його – і так аж до дванадцятого коліна.

Причому, скасуванню ці санкції майже не підлягають. Для того, щоб знову заслужити довіру і повагу Тельця, вам доведеться стільки каятися і підлабузнюватися, що простіше відразу повіситися.

Близнюки

z3
Ось це – одна з головних виразок Зодіаку. Справа в тому, що більшість Близнюків дуже жадає бути великими і шанованими, а так їх ніхто не сприймає. Тому, змусити Близнюка запалитися жагою помсти дуже легко. Удостоївшись ж помсти Близнюка, ви напевно станете об’єктом найнеймовірніших чуток і пліток і неприкритої дезінформації. Юнаки Близнюки можуть навіть полізти в бійку з переважаючими силами противника (а вони завжди перевершують), але через дві хвилини ці Дон-Кіхоти будуть вже хникати в куточку. От якби це була комп’ютерна бійка, в ній би Близнюк зробив кого завгодно. Так що,  помститися вам Близнюк може тільки якщо ви володієте комп’ютером – послати, наприклад, листа з вірусом – це завжди будь ласка. При цьому, настрій у більшості Близнюків змінюється набагато швидше, ніж погода. Зібравшись зранку мстити вам до пенсії, до обіду Близнюк вже може пропонувати вам взаємовигідну справу або ділитися з вами  плітками про новий об’єкт, обраний для помсти.

Втім, якщо ви вирішили, що помсти Близнюків боятися не варто, то ви помилилися. По-перше, люди схильні вірити навіть неймовірним чуткам (а потім піди відмийся). А по-друге, Близнюки мають звичай знати все і про всіх, і тому, пишучи чергову плітку, можуть видати про вас щось дійсно хворобливе і компрометуюче – самі того не підозрюючи. Взагалі, розуміння того, що володіє інформацією, володіє світом закладено у цих діячів на інстинктивному рівні.

Рак

z4
Найпростіший і найпоширеніший спосіб  помсти – піти без шапки в ніч холодну, щоб усім стало погано. Застосовується з приводу, а також без приводу – під настрій. До цього ж розряду повний розрив відносин. У цьому випадку це означає, що Рак взагалі не буде на вас реагувати – ніяк і ніколи, навіть, якщо ви будете тонути у нього на очах. Причому, ймовірність того, що Рак вас пробачить (навіть якщо образа була невелика) вкрай мала. Якщо ж Рака зачепити серйозно, то наслідки можуть бути найнесподіванішими. Усвідомлюючи свою невелику силу, Раки навіть для вбивства таргана можуть застосувати важку артилерію (не кажучи вже про помсту більш серйозним противникам).Наприклад, втопити у мстивому пориві в найближчому водоймищі чиюсь сумку або спалити цілком і повністю чиїсь документи – це було б по-раковому. Я вже не кажу про помсту фізичну.

Якщо справа дійде до бійки, то Рак застосує щось на зразок брухту, табуретки із залізними ніжками або чого ще в цьому роді … Так що, Рак у гніві страшний. Але взагалі-то найстрашніше навіть не ракова помста, а образа сама по собі. Це створіння буде дивитися на вас з докором своїми великими сльозливими очима, як кинута лісі болонка, і вам буде соромно, соромно, соромно! А загладити свою провину ви не зможете, і тому совість буде вас душити, душити і душити, поки не задушить до напівнепритомності.

Лев

z5
Для того, щоб пробудити у Леві спрагу помсти, його потрібно просто всерйоз обдурити. А обдурити Лева – справа нікчемна, варто тільки захотіти. Питання в іншому: навіщо вам це треба. Левова помста, навіть у легкому виконанні, страшна як смерть. А вже в хардовому виконанні – і зовсім нищівна (але до нього доходить рідко). Найбільш нехитрий спосіб левової помсти – це наочна демонстрація того, що ви – цілковита, яка нічого із себе не представляє нікчема і навіть гірше.

Демонструється це на власному прикладі. Тобто, Лев публічно показує наскільки він крутіший виглядає, працює і відпочиває, ніж ви. Причому, навіть якщо він ніколи не займався тією справою, якою зайняті ви, заради того, щоб показати вашу нікчемність він умудриться зробити її краще за вас. Далі в левиному рейтингу помсти слідують публічні образи та викриття. Тобто, Лев прилюдно розповість вам все, що про вас думає. Причому, симпатії оточення, природно, будуть на його боці – тому, що ці симпатії завжди на боці Лева. На цьому легка помста закінчується. А жорстка помста Лева не закінчується і не зупиняється ні на чому. Вас можуть переслідувати темні особи,  які чомусь опинилися раптом найближчими друзями Лева, завалювати – екзаменатори усюди, кидати – друзі і знайомі, а також четвертувати – вихідці з того світу. І за всім цим вам буде бачитися жахливий левовий оскал.

З часом ви станете немічний шизофреніком і станете бачити левові підступи вже у всіх проявах життя – включаючи засмічення унітазу і скисання молока.

Діва

z6
Чесно кажучи, я погано уявляю собі, що саме потрібно зробити для того, щоб Діва зважилася мстити, але схильність до цього у багатьох представників даного знаку простежується. Причому, мстять Діви, як правило, в особливо збочених формах. От якщо ви дивилися фільм про героїчного Сергія Лазо, спаленого в топці паровоза японцями, то повинні приблизно уявляти собі що можна зробити з людиною при відомій частці фантазії діви. Пам’ятаєте, там, наприклад, була така гарна вазочка з дірочками, призначена для установки голови супротивника.

Ідея закачувати в людину через вуха водичку теж хороша. Загалом, чого тільки не придумаєш, спантеличившись питанням серйозно. Побутова помста Дів не менше тонка, але відрізняється однією забавною особливістю: людина, якій мстять, дізнається про те, що це з ним сталося останнім.Наприклад, оформити вам якісь довгоочікувані документи, допустивши при цьому всього лише одну незначну помилку, що приводить до повторного проходження вами всіх кіл пекла, які цьому передують – буде по-дівиному: відразу нічого не зрозуміло, але зате нищівно у підсумку.

Взагалі Діви більше будь-яких інших знаків схильні до помсти методами офіційними і документальними. Тобто, якщо ви образили Діву, а їй є про що заявити на вас в офіційні інстанції – вона майже напевно туди заявить. Відома також дівина методика по спокушанню когось і маринування до напівсмерті виключно в цілях глибокої образи.

Терези

z7
Терези – знак досить образливий. Однак по справжньому мстити вони не дуже вміють. Тут все якось більше схоже на дитячий варіант: ах ти мені так, ну ладненько, а я тобі ось як. Мовляв, віддавай мої іграшки і не мочись в мій горщик. При цьому, коли Терези самі вже вважають, що дійшли до меж суворості і підступності, до суб’єкта, на якого спрямована помста тільки починає доходити, що виявляється йому мстять. До того ж, перекриваючи якісь залежні від них можливості, Терези не рідко і зовсім втрачають контроль над тим, кому збиралися помститися, від чого подальше вбивство стає практично неможливим.

Ну найгірше, на що здатні Терези – це викликати кривдника на словесний поєдинок, пред’явити йому свої звинувачення і зажадати пояснень. Як правило, пояснень знаходиться вище даху – не всі ж такі чесні, як Ваги …

Вони можуть, наприклад, майстерно відбити у свого кривдника симпатії якогось цінної для нього людини. Ще можуть на зло ворогам просочитися кудись високо до теплих місць і звідти нахабно показати кривдникові язик, щоб йому стало гірко і завидно.Загалом, такі от інтелектуально-підкилимні інтриги … Хороший знак. Знав я одну людину, яка була (і залишилась) Терезами і займалася в своїй фірмі такою нелегкою діяльністю, як контакти з усякими «пацанами» і «дахами», так вона славився саме тим, що завдяки її діяльності до серйозних розборок там не доходило ні разу, хоча начальник його був чоловіком дивно стервозним і бурхливих пристрастей навколо цієї фірми вистачало.

Скорпіон

z8
Цей знак традиційно тримає першість по стервозності. Хоча й не заслужено.Насправді, набагато більш стервозніші від нього Риби, але цього ніхто не знає. Так от, нормальний Скорпіон відрізняється тим, що йому до всього є діло. Скрізь у нього, чи розумієте, є якісь свої інтереси, все йому потрібно контролювати і тримати на гачку. Відповідно, варто комусь ці його інтереси зачепити, як Скорпіон тут же наливається отрутою і біжить займатися укусами.

Укуси Скорпіона бувають різними, але відрізняються вони, насамперед, тим, що головною його метою є зовсім не знешкодження противника, а нанесення йому якомога більш глибоких моральних травм, з якими б він мучився до кінця своїх тяжких днів. З цієї ж причини Скорпіони є родоначальниками принципу «бий своїх, щоб чужі боялися» – наносити глибокі, що кровоточать і не затягуються рани своїм, бачте, в сто разів зручніше, ніж чужим. У своїх заздалегідь відомі всі слабкі місця і ткнути в них не складає ніяких труднощів. Ось, наприклад, знав я Скорпіониху, у якої був чоловік схиблений на тому, щоб солідно виглядати – так вона йому нарікала одним єдиним випадком, коли він виглядав несолідно, накрутили в магазині до крайності і сказавши продавщиці все те, чого вона (продавщиця) заслуговувала. Чоловік червонів, бліднув і опускав очі. А Скорпіониха – зараза – чекала більшого збору гостей, і знову: «А пам’ятаєш, в магазині …»

Імунітет ж проти скорпіонових укусів мають тільки Близнюки – тому як, у більшості з них немає за душею такої глибини за яку Скорпіони жалом можуть подряпати. А може, глибина і є, але ставлення до неї не таке глибоке. Тобто, Скорпіон їх чіпляє, а вони самі ж на цю тему жартують, ніби їм не шкода над собою покепкувати.

Стрілець

z9
Ну це месники занудні. А-ля «червоні дияволенята» і «невловимий Джек» (якого ніхто не ловить). Тобто, вони б і раді в ім’я справедливості і принципів усіляких порубати всіх, кого попало, шашкою наголо, та тільки ось, поки вони там міркують про справедливість і принципи, дивляться, а рубати-то вже й нікого. А найголовніше, вони практично не можуть вчинити розправу, якщо немає великого збігу народу. Їм це нудно і якось зовсім повчально. Для тієї самої справедливості, їм спочатку потрібно зібрати ціле віче, пояснити там народу, що, мовляв, ви подивіться гад який, а потім його, гада, вже з феєрверком і фанфарами пустити в розхід.

Правда, як і всі, хто хворий принципами, злопам’ятні вони порядком.  В одній тільки помсті досягли успіху Стрільці, як ніхто інший. В помсті бюрократичній. Ось, скажімо, якщо вам потрібно отримати у якоїсь тітки довідку про те, що ви пройшли щеплення від грипу, а тітці цій в минулому році ви наступили на ногу і не вибачилися, то вже тут вона відірветься. Причому, за всіма правилами. Ви у неї заради цієї довідки обійдете всі тридцять кіл пекла, раю і чистилища, поки не зберете там довідки про чистоту свого родоводу до дванадцятого коліна і не пред’явите їх в обґрунтування того, що маєте на запитану довідку якісь права. А потім ще вона все це буде три роки розглядати, погоджувати в десяти комісіях, і займатися іншими такими капостями.

А потім, видасть вам довідку без печаток і пошле отримувати одну на одному кінці міста, а іншу – на іншому (і забуде туди зателефонувати, щоб вам її поставили).

Козеріг

z10
Що потрібно зробити для того, щоб змусити мстити Козерога я навіть уявити собі не можу. Цих людей, практично, нічим дістати – вони самі дістануть кого хочеш … Ну так, припустимо, вам вдалося-таки дістати Козерога, зачепившись чимось, наприклад, його пасію. Це погано. Помсти все одно не буде. А буде послідовне виживання з усіх доступних Козерогові околиць.Причому, це зовсім не означає, що Козеріг там буде проводити якусь спеціальну роботу в даному напрямку. Просто Козеріг вже, напевно, встиг окопатися там набагато раніше і набагато краще вас, а тому всі важелі у нього в руках … Але це так, це по дрібницях.

Буває, мабуть, гірше. Це коли вам вдалося викликати у Козерога антипатію з якихось нез’ясованим причинам і антипатію сильну – доходить до сказу. Тоді Козеріг стає здатним на все, на що здатна Діва, тільки в гіпертрофованому масштабі. Тобто, якщо Діві досить просто закрутити крантик вашої крапельниці і піти, Козерогові обов’язково потрібно замінити в цій крапельниці вміст на якусь їдку речовину і потім ще сидіти спостерігати що буде. Подолати помсту Козерога можна тільки шляхом масованого бомбардування району його проживання в радіусі триста кілометрів на протязі десяти діб без перерви. (Та й то, якщо ви впевнені в тому, що у даного Козерога немає своєї руки на командному пункті контингенту сил, яким буде доручена ця бомбардування – що навряд). Загалом, чого я вам розповідаю. Подивіться краще серію «Шерлока Холмса», де про професора Моріарті. Ось Моріарті – типовий Козеріг.

Водолій

z11
Мстити Водолії не люблять і не вміють. Деякі нездорові психічно представники цього знаку можуть зраджувати, підставляти і нахабно обманювати, але роблять вони це не з помсти, а просто так – з любові до мистецтва і самоствердження заради. Вивести ж Водолія з себе до такої міри, щоб він почав мстити практично не можливо. У цього знака настільки сильно вроджене почуття гумору, що його представники виставлять вас повним ідіотом задовго до того, як ви їх дістанете. Якщо вам подобається, можете вважати це помстою, але вони так не вважають. Типовий Водолій це такий персонаж, на кшталт «Один вдома».  Уявіть, підкрадаєтеся ви тихесенько до Водолія зі спини, а Водолій, саме в цей момент чомусь згадує про те, що він, виявляється вміє робити сальто назад … Що буде?

Правильно: Водолій дасть вам по голові обома ногами і потім жалісливо поведе в медичний пункт, де згадає, що вміє ще робити перев’язку і ненароком перев’яже вас так, що ви забудете як дихати (а коли згадаєте – пізно буде). МОЗ попереджає.

Риби

z12
Образити нормальну Рибу зазвичай можна дуже легко. Але образити її так, щоб їй захотілося мстити, може тільки людина досить близька, тому, що про всіх інших образах Риба забуває з легкістю. А мстять Риби всіма можливими способами за винятком явних. Вони плетуть інтриги, перепливають кривдникові дорогу саме там, де він не очікує і веселять його життя усілякими іншими способами.

Найпростіший спосіб риб’ячої помсти – це ходити всюди з ображеним обличчям і розповідати яка ви нехороша людина і як ви жорстоко з нею обійшлися. Це у Риб виходить завжди дуже натурально, тому, що ображаються вони дійсно щиро. А тому, співчуваючі можуть довго  мати про вас погану думку. Якщо цього здасться Рибі мало вона може розказати про вас найстрашніші чутки, нітрохи не гірше Близнюків, а навіть краще: тому, що риб’ячі чутки набагато більш натуралістичні- по-перше, і абсолютно безсумнівні з причини неабиякого туману і недомовок – по- друге.

Маючи на вас дуже великий зуб, Риба може зробити вигляд, що зовсім на вас і не ображалася, а потім під виглядом щирого бажання допомогти, розповісти вам таких небилиць і надавати таких рад, що ви будете дуже довго розсьорбувати власноруч заварену вами кашу. Причому, звинуватити Рибу в злому намірі ви все одно не зможете – вже вона подбає про те, щоб побудувати всі свої слизькі ходи так, щоб у неї було куди відступати (мовляв, вона попереджала, що ця інформація – неперевірена). Не гірше Скорпіона, Риба вміє чіпляти за хворі місця. Не гірше Стрільця, може замучити вас бюрократичними муками.

Не гірше Терезів обігрує в інтелектуальних побоїщах, хоча не володіє навіть зачатками інтелекту в традиційному розумінні цього слова …

 

Джерело – www.cluber.com.ua



• не пропусти