Тагліт: безкоштовний Ізраїль для молодих українців

2613

Програма Тагліт відкриває двері в захоплюючу десятиденну подорож і запрошує молодих людей в сонячний Ізраїль.

У чому заключається фішка програми Тагліт? Молоді люди з єврейським походженням можуть долучитися до своєї рідної спадщини, а також пізнати культуру країни та розширити свою самосвідомість. Тагліт перекладається, як «відкриття» — відкриття всіх куточків Ізраїлю, спілкування з друзями, близькими по духу, смачна кухня, незабутній досвід та багате враження в компанії молодих людей. І це безкоштовно.

Стати учасником програми просто: вам повинно бути від 18 до 26 років, і у вас, або вашої мами, тата, бабусі чи дідуся повинно бути єврейське коріння. Інші питання візьмуть на себе організатори. Поїздка розпланована таким чином, щоб учасники встигли побачити країну з різних сторін. Це винятковий шанс для українців відчути і углибитися у свою спадщину, насолодитися побаченим, визначитися у майбутньому зі своїми інтересами. Як раз зараз у вас є можливість відправити заявку на поїздку зима 2018 за посиланням..

Для тих, хто ніколи не чув про програму Тагліт, буде цікаво дізнатися, що подорож цілком безкоштовна для української молоді з єврейським походженням. Тагліт бере на себе витрати: квитки на літак туди й назад; дві ночівлі в селищі бедуїнів; сніданки та вечеря в готелі, а також обіди в місті впродовж  подорожі; транспортні витрати Тагліт також бере на себе; розваги, квитки в музеї, екскурсії; супровід охоронців і гідів; медична страховка.

Особисті витрати складуть лише 5 доларів за переклад депозиту, а після збору всіх документів вам буде необхідно внести заставу як підтвердження поїздки — 50 доларів. Гроші повертаються вам назад після відпочинку у Ізраїлі. Можете не хвилюватися, тому що на кожному етапі вас буде супроводжувати професійні організатори, і вам не доведеться самостійно щось вирішувати.

Вас чекає багато сюрпризів, до того ж, до групи на пару днів приєднаються учасники з Ізраїлю. У комплексі з усіма розвагами, молоді учасники Тагліт краще пізнають країну і її унікальний народ.

Якщо ви в пошуку і не знаєте, куди їхати, тоді скористайтеся можливістю і вирушайте безкоштовно в Ізраїль — неймовірну казкову країну, сповнену таємниць. Ця подорож запам’ятається вам на все життя, а позитивні емоції гарантовано. Відкрийте новий світ і дізнайтеся більше про своє походження. Відправляйте заявку на поїздку зима 2018 за посиланням https://goo.gl/UXh3EW та починайте збирати валізи.

 

Действительно классный проект 😍😍 Вот бы и нам в Украине так! 😎

Подробности: http://unistudy.org.ua/taglit/

Опубліковано Lifter 24 липня 2017 р.



• не пропусти