Шопінг в Нью-Йорку: Вісім must-visit місць на Манхеттені. Найращі магазини взуття та одягу.

541

Шопінг в Нью-Йорку: Вісім must-visit місць на Манхеттені. Найращі магазини взуття та одягу. (3)

Не все те золото, що блищить. Часом за самими непоказними дверима криються речі, заради яких варто кинути всі свої справи і пройти довгий шлях. Тому ми склали цей список виходячи з того, що хтось може пройти повз що стоять магазинів тільки тому, що на них немає гучних вивісок.

Barney’s Co-Op, 236 West 18th Street. Зменшена копія нью-йоркського гіганта Barney’s, Co-Op зберігає в собі тільки найсвіжіші, розкішні речі з колекцій світових дизайнерів. Клієнтура магазину молодше, ніж у Barney’s, тому ціни тут нижче. Але це зовсім не привід говорити про Co-Op як про який-небудь сток або дисконт-центр! Якщо ви шукаєте новинки від Marc by Marc Jacobs або Philip Lim & Daryl K, то вам саме сюди. Цей бутик, що знаходиться в районі Челсі на Манхеттені, – найбільший у всій мережі Co-Op. У ньому також є відділ з Суперстильний аксесуарами, включаючи незрівнянні туфлі найвідоміших марок, за які найвідчайдушніші модниці готові віддати півжиття.

Opening Ceremony, 35 Howard St. Відмінне місце для початку перетворення з fashionist місцевого масштабу в глобальну. Opening Ceremony, немов коштовний камінь, захований між метушливої ​​Canal Street з її нескінченним потоком продавців і туристичним Бродвеєм, щороку притягує до себе кращих дизайнерів. Не витрачайте час! Якщо вам потрібна класика – в цьому магазині ви знайдете божевільна кількість авангардних речей, причому дивно, що тут все з’являється набагато раніше, ніж стає общепопулярним трендом. Ну і як бонус: у всьому Нью-Йорку тільки тут можна знайти деякі речі від UK haven і Top Shop.

Flying A, 169 Spring St. У цьому дивовижному місці минуле лицем до лиця зустрічається з сьогоденням. Старомодні і “поношені” туфлі і черевики сусідять з тільки що “прийшли” з подіуму ультрамодними сукнями від відомих кутюр’є – відмінна можливість додати в ваш гардероб вінтажну нотку. У Flying A є одна перевага – асортимент магазину настільки добре підібраний, що практично неможливо купити яку-небудь непотрібну або безглузду річ, навіть якщо ви нічого не розумієте в стилі vintage. Ну а якщо все-таки сумніваєтеся, професійні консультанти (до речі, дуже привітні) допоможуть вам зробити правильний вибір.

Century 21, 22 Cortlandt Street. Цей магазин – просто жива легенда центру міста. На території всього величезної будівлі можна знайти дизайнерські речі зі знижкою. Ідеальне місце для тих, хто хоче роздобути якісні та неординарні речі за зниженою ціною. Єдина порада: якщо ви раптом збираєтеся в Century 21, будьте готові витратити не одну годину, відсортовано те, що вам дійсно знадобиться, а адже це не так легко зробити після рейду по безумно довгим рядах з одягом, аксесуарами та взуттям. Оновлення асортименту відбувається регулярно, і магазин завжди битком набитий відвідувачами. Якщо щось сподобалося – хапайте швидше, завтра цієї речі, швидше за все, не буде!

H & M, 640 5th Ave. Сьогодні важко назвати велике місто, де немає магазину H & M, але у цього магазину на П’ятій Авеню є певне. Тільки тут можна знайти повні колекції марки (в асортимент інших магазинів йдуть не всі речі), причому прямо на наступний день після їх релізу. Крім того, за цією адресою можна знайти найбільший вибір розмірів.

Matta, 241 Lafayette St. Цей маленький бутік, можливо, виявиться тим, по якому ви найбільше будете нудьгувати вдома. Це місце – одне з тих, де продаються речі, потрібні всі до однієї. Тут можна знайти величезний вибір зручних сандаль, балеток і різнокольорових індонезійських саронг, зроблених з найніжнішого шовку і бавовни. Навіть пакувальні пакети в цьому магазині зроблені з вишуканою тканини! Деякі зберігають їх і багаторазово використовують – настільки вони красиві. Тут же величезний вибір унікальних аксесуарів, в тому числі від знаменитої Orla Kiely.

L’Artisan, 68 Thompson St. Який шопінг без парфуму? Серед величезного вибору L’Artisan ви зможете знайти той запах, який підходить саме вам. Московським модницям, втомленим від шаблонних ароматів, це місце здасться просто казкою. Всі, які тільки можна уявити, запахи, ви знайдете в цьому дивовижному невеликому магазинчику, і всі вони незвичайні і оригінальні.

Anthropologie, 375 West Broadway. Біля Anthropologie спірна репутація. Хтось вважає, що в ньому продаються псевдовінтажние речі, але насправді тут можна купити багато всього незвичайного. Якщо ваш стиль далекий від ексцентричності, в цей магазин можна зайти просто так, щоб отримати естетичну насолоду. Крім кітчевих ретро, ​​представленого коктейльними сукнями і розписними блузками в стилі 50-х, тут можна знайти збірну солянку з безлічі різних трендів. Магазинів Anthropologie на Манхеттені кілька, але найкращий той, що в Сохо: в ньому найчастіше відбувається поповнення товару, а отже, найбільша ймовірність знайти те, що потрібно.

Отже, весь модний Нью-Йорк перед нами як на долоні! Тепер ми знаємо, куди йти, опинившись у «Великому яблуці». Зупинивши нью-йоркське таксі витонченим жестом Керрі Бредшоу з “Сексу у великому місті», вирушимо назустріч простих радощів істого шопоголіка. Вдалих покупок!



• не пропусти