Майже Гонконг: 7 найменших квартир в київських новобудовах

118

Українці бідніють – девелопери будують і продають невеликі квартири. Іноді прагнення до дешевизни призводить до появи на ринку житла в 11 кв м.

У столиці зростає пропозиція квартир, за ціною 200 000 – 300 000 грн. Інформація про них розміщена на десятках білбордів, а також в профільних журналах і сайтах. Як правило, мова йде про житло, площею до 30 кв м, найчастіше в будинках, ктор поки не введені в експлуатацію.Директор проектної компанії “АИММ-Груп” Анна Іскіердо вважає, що невеликі за площею квартири набувають в основному молоді сім’ї з двох чоловік, які переїжджають до Києва. Ключову роль при виборі квартири для них грає ціна.

ЛІГАБізнесІнформ  спільно з відділом аналітики порталу Address.ua склали рейтинг найменших за площею квартир в столичних новобудовах.

1. Квартира, площею 10,9 кв м

Рисунок1.jpgОдиниця такої площі пропонується в житловому комплексі Loft House Podol на вул. Межигірській, інвестуванням в будівництво якого займається інвестиційний фонд Regional Properties Fund. Житло знаходиться в реконструйованому триповерховому будинку. Вартість квартири – 272 500 грн.

 

2. Квартира, площею 17 кв м

брама.jpgРозташована в житловому комплексі Східна брама, який розташований в мікрорайоні Бортничі. Шість житлових секцій компанія Східна брама обіцяє ввести в експлуатацію до літа наступного року. Вартість квартири – 200 000 грн.

 

3. Квартира 17, 61 кв м

деревня.jpgКвартира з’явиться в комплексі Олімпійське містечко в Голосіївському районі міста.Будинок введений в експлуатацію компанією СБ Лтд. Площа кімнати становить 6,8 кв м, а кухні – 5,7 кв м. Вартість квартири – 247 000 грн.

 
 

4. Квартира площею 18 кв м

проект.jpgТака пропозиція є в житловому комплексі Флагман, який розташований в мікрорайоні Стара Дарниця. У квартирі-студіо передбачений балкон, площею 1 кв м. Забудовник – компанія Еверест плюс – стверджує, що введе комплекс в експлуатацію до кінця року. Вартість квартири – 225 000 грн.

 

5. Квартира 21 кв м

маргаріта.JPGЙдеться про студіо з санвузлом, площею близько 2 кв м. Квартира знаходиться в житловому комплексі Маргарита, який повністю планується ввести в експлуатацію в наступному році. Забудовник об’єкта – компанія Норма Буд. Вартість квартири – 288 000 грн.

 
 

6. Квартира площею 24 кв м

південний квартал.jpgЖитло з’явиться в споруджуваному комплексі Південний квартал, який повністю планується ввести в експлуатацію до весни наступного року. Будівля з’явиться в районі вул. Комінтерну. Забудовник – компанія Південний квартал. Вартість квартири – 325 000 грн.

 

7. Квартира, площею 29,8 кв м

Дубініна.jpgЗнаходиться в комплексі по вул. Дубініна в Голосіївському районі, який вже введений в експлуатацію. Житлова площа складає 15 кв м, кухня – 7 кв м. Будинок побудований холдинговою компанією Київміськбуд. Ціну квартири складно назвати низькою – 1, 2 млн грн

Олександра Некращук
ЛIГАБiзнесIнформ Інформаційне агентство


• не пропусти