Де дивитися фільми легально і в високій якості

315

Перегляд різних фільмів – це один з улюблених способів проведення дозвілля для багатьох людей. Не завжди є можливість відвідувати кінотеатр, тому в інтернеті був створений унікальний проект. Slavpeople.com створений для легальної популяризації творів сучасного кінематографа, музики і літератури. Пріоритетом для ресурсу є висока якість матеріалів і беззастережне дотримання авторських прав. Проект працює за кількома напрямками – кінотеатр, дисконтні купони, фільми, книги, інтерактивні новини і радіо. На сьогоднішній день це кращий розважальний легальний контент на українських інтернет просторах.

Що цікавого можна подивитися

Slavpeople пропонує відвідати онлайн-кінотеатр. В репертуарі новинки кіно і полюбився класика в найвищій якості. Все, що вам потрібно, – пройти процедуру реєстрації і влаштуватися зручно в затишному кріслі. При реєстрації кожен користувач отримує 500 балів для перегляду фільмів. Один сеанс обходиться користувачеві в 40 балів. Сьогодні в репертуарі новинки прокату – «Зоряні війни: пробудження сили», «Хай живе Цезар», «Колонія Дігнідат» і «Дівчина з Данії».

Знімок сайту slavpeople.com

Зоряні війни: пробудження сили . Продовження легендарної саги від Джея Джей Абрамса. Через 30 років дух зоряних воєн відроджений – епічність музика, унікальні роботи, боротьба світла і темряви, гонки на космічних кораблях і все той же Харрісон Форд. Шанувальники цього фентезі будуть в захваті, адже бюджет фільму 200 млн доларів. Гідне продовження здавалося б завершеною історії.

Хай живе Цезар . Комедія в кращих традиціях братів Коен ( «Шпигунський міст», «Гамбіт», «Париж, я люблю тебе»). На майданчику голлівудської кіностудії хаос – провідна актриса вагітна. У терміновому порядку до ролі приступає симпатична простачка. А головного актора викрадає таємна організація. Всі ці вузли здатний розв’язати тільки місцевий керуючий. Безліч комічних ситуацій і переплетення сюжетних ліній не дадуть глядачеві відірватися від екрану до кінця сеансу. У фільмі беруть участь Джош Бролінг, Джордж Клуні, Скарлетт Йохансон і Ченнінг Татум.

Колонія Дігнідат . Професійна режисура, напружений сюжет, реалістична історія прекрасно обіграна Еммою Уотсон і Даніелем Брюль. Події розгортаються в Чилі за часів військового перевороту Піночета. Нацистська секта, таємна в’язниця, досліди над людьми і вічна історія кохання, яка рятує життя. Фільм сильний, напружений, але без зайвих сцен жорстокості.

Дівчина з Данії . Біографія про першу людину, який пройшов через операцію зі зміни статі. Поступова трансформація психіки і тіла привертають увагу громадськості до цієї тонкої і неоднозначного питання. Богемна атмосфера данського суспільства початку минулого століття додає фільму в цілому неповторний шарм. Метання головного героя між фізичним тілом і істинним альтер-его викликають глибоку емпатію.

Показ фільмів в онлайн-кінотеатрі SP multiplex проходить згідно афіші на поточний день і на тиждень. Сайт містить короткий опис сюжету і актуальну інформацію про наявність квитків.



• не пропусти