Новорічні ярмарки в Києві: куди обов’язково потрібно сходити на свята

538

Добірка найцікавіших новорічних розваг у місті.

Зимова країна

З 10 грудня, ВДНГ (пр. Глушкова, 1)
Вхід – 25-50 грн., Квиток Вхід + розваги – 350 грн.

karta-nov

На території ВДНГ відкрилося містечко зимових розваг Зимова країна, яке працюватиме аж до весни. На величезній території містечка одночасно функціонуватиме каток, крижані гірки висотою 12 м, резиденція Діда Мороза. Крім свят тут будуть влаштовувати ярмарки, на території облаштовані фудкорти і дитячий павільйон.

Головна новорічна ялинка

Софійська площа
Вхід вільний

385155302

Головну ялинку країни вже другий рік поспіль встановлюють на Софійській площі. І основні новорічні урочистості пройдуть між Софійським і Михайлівським соборами. Тут пройде головний святковий гала-концерт, встановлений ​​оглядовий майданчик з гірками, каток, карусель, фотозона, крижані скульптури, дитячі атракціони, святковий ярмарок і місця для відпочинку.

Європейська зима

Поштова площа
Вхід вільний

afisha

На Поштовій площі пройде фестиваль Європейська зима, де можна буде ознайомитися з традиціями новорічних і різдвяних свят європейських країн: 13-17 грудня призначили дні Німеччини, 18-22 грудня – дні Іспанії, 23-26 грудня – дні Франції, 27-30 грудня – дні Великобританії, 31 грудня-5 січня – дні Італії, 6-10 січня – дні України.

Олімпійське містечко

Троїцька площа (площа перед НСК Олімпійський)
Відкрито з 10:00 до 0:00, вхід вільний

olimpiyskiy_gorodok

Всіх відвідувачів чекають святкові вистави і тематичні вечірки, змагання, луна-парк, сувеніри, подарунки та частування. Тут залили величезний каток, де проходитимуть майстер-класи з катання для всіх охочих, працюватиме дитяча хокейна академія та вечірня дискотека на льоду.

Платформа Village

19 грудня-10 січня, Арт-завод Платформа
Вхід вільний

Зимове містечко з катком, різдвяним ярмарком, глінтвейн-баром та фуд-кортом буде працювати на території арт-заводу Платформа. Вдень тут відбуватимуться святкові квести, ігри, для дітей – зустрічі з улюбленими героями казок і мультфільмів, а вечорами на ковзанці – вечірки та дискотеки. По окремих квитках (від 250 грн.) Можна подивитися новорічне шоу Музей казок.

Зимова казка

Співоче поле
19 грудня – 31 січня, вхід – 30 -50 грн.

3cb422

Відвідувачів чекає виставка святкових композицій від ландшафтних дизайнерів. Унікальні конструкції вертепу, колядників, Снігової королеви будуть доповнені led-освітленням і гірляндами. Тут можна буде покататися на санях, купити подарунки та сувеніри, а для дітей буде працювати різдвяний будиночок бажань. Пригощати на свята будуть не тільки солодощами, а й різними смаколиками української та французької кухні. Для цього спеціально створять маленький французький куточок.

afisha.bigmir.net