Xiaomi готує жіночий смартфон

    151

    Це буде «найкрасивіший смартфон Xiaomi».

    Після того, як Xiaomi уклала стратегічну угоду з китайським виробником смартфонів Meitu в кінці минулого року … не відбулося нічого. Було зрозуміло, що спільна робота почалася, але ніхто не знав, який продукт стане першим плодом спільних зусиль. І ось сьогодні це питання прояснилося: першою спільною розробкою Xiaomi і Meitu стане жіночий смартфон.

    Xiaomi, як і всі виробники готових пристроїв, використовує кодові і маркетингові імена для своїх моделей. Наприклад, Mi 9 нарекли «бойовим ангелом», а Redmi K20 назвали «великим дияволом». Потужні і грізні позначення не годяться для жіночої моделі, тому перший жіночий смартфон Xiaomi називається мило – «маленька фея».

    Поки немає і натяку ні на дизайн пристрою, ні на характеристики. Проте, на словах обіцяно «найкрасивіший смартфон Xiaomi», а також «інтелектуальне апаратне забезпечення і технології штучного інтелекту». Ще кажуть про надзвичайну зручність використання, але це і так зрозуміло, враховуючи цільову аудиторію. Розробляється новинка в, не багато не мало, лабораторії естетики Meitu AI.



    • інші новини