Підтверджено дата презентації сімейства OnePlus 7

    47

    Передбачення дати виходу нового покоління смартфонів OnePlus, яке раніше озвучили інсайдери, виявилося вірним. Після безлічі чуток і витоків, якими традиційно оточені флагмани OnePlus, точна дата релізу названа. Підтвердження надійшло від виробника, який опублікував вчора відеотизер.

    Прес-захід, присвячений прем’єрі сімейства OnePlus 7 пройде 14 травня в трьох містах світу — Нью-Йорку, Лондоні і Бангалорі. Через два дні, 16 травня, аналогічний івент компанія проведе у себе на батьківщині в Китаї. Звертає на себе увагу той факт, що компанія прямо говорить про те, що вона має намір представити серію OnePlus, фактично підтверджуючи анонс відразу декількох флагманів.

    За традицією фанати OnePlus зможуть особисто бути присутнім на заході, купивши для цього квиток за $ 20-25. Пряма трансляція івенту буде організована на сайті компанії, а також її сторінках в Facebook, Twitter і YouTube.

    Нагадаємо, що 14 травня можуть анонсувати три флагмани OnePlus 7, OnePlus 7 Pro і OnePlus 7 Pro 5G, де найбільший інтерес представляє Pro-версія без підтримки 5G. Вона повинна запропонувати висувну селфі-камеру, потрійний основний модуль, швидку 30-ватну зарядку і батарейку на 4000 мАг.



    • інші новини