Камера рівня Xiaomi Mi 9, SoC Snapdragon 855 і 27-ватна зарядка. Новий флагман Redmi постав на перших зображеннях

    539

    Можливо, тому компанія не збирається випускати новий Redmi найближчим часом.

    Раніше компанія Redmi офіційно підтвердила, що вона працює над бюджетним флагманом, оснащеним однокристальною системою Snapdragon 855, правда чекати його доведеться досить довго.

    Тепер же в мережі з’явилися перші зображення новинки, якій приписують не тільки Snapdragon 855, а й екран діагоналлю 6,39 дюйма дозволом 2340 х 1080 пікселів.

    Фронтальна камера буде врізана в активну область дисплея, а дозвіл датчика зображення складе 21 Мп. В основній камері буде три модулі, включаючи 48-мегапіксельний Sony IMX586, а також 21-мегапіксельний з ширококутним об’єктивом. Також смартфон отримає часопролітну камеру, яка зможе використовуватися для 3D-моделювання.

    Джерела стверджують, що смартфон зможе записувати відеоролики з частотою 960 к / с, а також отримає окремий режим для фото. За якістю одержуваних матеріалів він не повинен поступатися Xiaomi Mi 9. Можливо, тому компанія не збирається випускати новий Redmi найближчим часом, оскільки це б явно зашкодило продажу флагмана.

    Об’єм оперативної пам’яті складе 6 або 8 ГБ, ємність флеш-пам’яті буде дорівнює 64, 128 або 256 ГБ. Акумулятор повинен отримати ємність 4000 мА • год, також йдеться про підтримку технології швидкої 27-ватної зарядки. Підтримки бездротової зарядки у смартфона не буде.



    • інші новини