Xiaomi Mi A3 і Mi A3 Lite можуть стати ще успішнішими за попередників

    185

    Вони отримають підекранні сканери і 32-мегапіксельні фронтальні камери.

    Згідно з новою інформацією від обізнаних інсайдерів, китайський виробник смартфонів Xiaomi трудиться над новими недорогими смартфонами, які будуть працювати під управлінням чистої операційної системи Android без оболонки MIUI.

    Імовірно, два пристрої, які будуть продаватися під назвами Xiaomi Mi A3 і Mi A3 Lite, в даний момент проходять під кодовими назвами bamboo_sprout і cosmos_sprout відповідно. Фактично кодовими маєтками є Bamboo і Cosmo, а Sprout – це додаткове слово, яке прикріплюють до кодового імені кожного пристрою програми Android One.

    Перше і друге покоління серії Xiaomi Mi A були справжніми хітами, при цьому у Xiaomi MiA3 і A3 lite є шанси ще більше сподобатися користувачам, оскільки, команда наділить їх функцією, призначеною для преміальних смартфонів. Повідомляється, що обидва пристрої будуть оснащені підекранними сканерами відбитків пальців. Ймовірно, мова йде про оптичні сканери, а не ультразвукові.

    Також повідомляє про третій пристрої під кодовою назвою Pyxis, який може виявитися китайською версією Xiaomi Mi A3 або Mi A3 Lite. Як це було свого часу з Xiaomi Mi A1 і Mi 5X, а також Xiaomi Mi A2 і Mi 6X.

    Також ходять чутки, що новинки отримають 32-мегапіксельну фронтальну камеру.



    • інші новини