Розумні браслети Huawei Band 3 і Band 3 Pro надійшли в продаж

    187

    Ціна Huawei Band 3 і Band 3 Pro становить близько 40 і 60 доларів відповідно.

    Тиждень тому компанія Huawei офіційно анонсувала нові фітнес-браслети Huawei Band 3 і Band 3 Pro, які сьогодні надійшли в продаж на території Китаю.

    Зацікавлені користувачі можуть купити новинки в різних колірних варіантах. Huawei Band 3 Pro доступний в кольорах чорний обсидіан, космічний синій і сипучий пісок, в той час як у Band 3 є версії оранжевого, чорного, синього і сірого кольорів.

    Huawei Band 3 Pro оснащений точною системою моніторингу частоти серцевих скорочень TruSeen 3.0, кольоровим сенсорним дисплеєм AMOLED діагоналлю 0,95 дюйма і інтуїтивно зрозумілою системою управління. Крім того, його акумулятор ємністю 100 мА • год здатний витримувати 10 днів звичайного використання і 15 днів в режимі очікування. Huawei Band 3 Pro підтримує безконтактні платежі NFC через Alipay, браслет оснащений модулем GPS з низьким енергоспоживанням, він сумісний з додатком Huawei Health для легкого доступу до зібраних трекером даних.

    Huawei Band 3 також отримав кольоровий сенсорний екран AMOLED діагоналлю 0,95 дюйма дозволом 240 х 120 пікселів. Він, як і старша модель, підтримує технологію відстеження якості сну і управління жестами, а також вміє заміряти ЧСС, пройдену відстань, калорії і так далі. Головною відмінністю від старшої моделі є відсутність модулів GPS і NFC.

    Ціна Huawei Band 3 і Band 3 Pro становить близько 40 і 60 доларів відповідно.



    • інші новини