Смартфон Xiaomi Mi Flex вийде уже в цьому році за дуже привабливою ціною

    114

    Xiaomi Mi Flex точно отримає Qualcomm Snapdragon 855 і не менше 8 ГБ оперативної пам’яті.

    В даний момент, кажучи про смартфони, оснащені гнучкими дисплеями, більшість думає про Samsung Galaxy Fold і Huawei Mate X, які були представлені в лютому цього року і готуються до виходу найближчим часом.

    Компанія Xiaomi, показавши свій смартфон, який може згинатися двічі, зайняла вичікувальну позицію, заявивши, що поспіх в даному випадку зовсім ні до чого, а показала вона свій прототип тільки для того, щоб підтвердити, що і у неї є відповідні напрацювання.

    Однак тепер джерела повідомляють, що Xiaomi Mi Flex може вийти набагато раніше, ніж очікується. Більш того, ціна пристрою виявиться настільки привабливою, що Samsung і Huawei відчують себе дуже некомфортно.

    Так ось, згідно зі свіжими даними, Xiaomi Mi Flex надійде в продаж вже в другій половині цього року, а ціна новинки складе близько 999 доларів. Назвати ціну низькою досить складно, однак слід згадати, скільки коштують Samsung Galaxy Fold і Huawei Mate X, щоб зрозуміти, що цінова політика китайського виробника є вкрай агресивною.

    Нагадаємо, Samsung Galaxy Fold і Huawei Mate X будуть пропонуватися за ціною близько 2000 і 2300 доларів.

    Xiaomi Mi Flex точно отримає Qualcomm Snapdragon 855 і не менше 8 ГБ оперативної пам’яті. Чекаємо офіційного коментаря Xiaomi.



    • інші новини