Xiaomi Pocophone F1 вийшов в новій модифікації і став ще дешевшим

    251

    Восени минулого року відбувся офіційний анонс, а потім і старт продажів, смартфона Xiaomi Pocophone F1. Цей апарат отримав цілу масу різних особливостей, але головними стали неймовірно висока продуктивно і вкрай низька ціна. Втім, даний флагман вийшов в новій модифікації, ставши ще дешевшим, ніж будь-коли раніше.

    У бенчмарку Geekbench була виявлена нова версія смартфона Xiaomi Pocophone F1, яка має приставку Lite до назви. Мобільний пристрій оснащений восьмиядерним процесором Qualcomm Snapdragon 660 з тактовою частотою 2,0 ГГц, а також 4 ГБ оперативної пам’яті. Звичайно, зірок з неба цей апарат не хапає, принаймні за частиною продуктивності, але зате купити його собі всі бажаючі зможуть приблизно за $ 200, а це не така й велика сума грошей.

    У одноядерному режимі тестування в бенчмарку смартфон набирає 1341 бал, а в багатоядерному – 4830 балів. Цього більш ніж достатньо для того, щоб запускати будь-які ігри майже на максимальних налаштуваннях, але з частотою трохи нижче 60 кадрів в секунду. Прямо «з коробки» на Xiaomi Pocophone F1 Lite встановлена операційна система MIUI 10 на базі Android 9.0 Pie, тобто самої нової ОС з усіх доступних, принаймні з тих, які Google вже випустила в фінальному стабільному вигляді.

    Очікується, що купити Xiaomi Pocophone F1 Lite покупці зможуть вже навесні нинішнього року, тобто досить скоро. Питання лише в тому, яке ще технічне оснащення отримає мобільний пристрій, тому що ніяких даних на цей рахунок зараз немає. Користувачі чекають IPS-екран з роздільною здатністю Full HD +, роз’єми USB Type-C і 3,5 мм для навушників, корпус з пластику, а також модулі зв’язку Wi-Fi 802.11ac і Bluetooth 5.0 LE. Відомо, що коли цей апарат офіційно анонсують, він буде продаватися тільки в Європі, тобто придбати його в Китаї буде неможливо.