Первісток iQOO: характеристики і фото

    84

    Компанія Vivo продовжить розширювати географію своєї присутності на ринку смартфонів, а допоможе їй у цьому суббренд iQOO. Минулого тижня виробник обмежився лише заявою про народження «дочки», а пізніше прийшли чутки, що вона займеться преміальними пристроями і, зокрема, на її плечі ляже створення гнучкого мобільника. Але, схоже, що голосно заявляти про себе вирішили не складним смартфоном, а виходом флагмана.

    Слідуючи дорогою Xiaomi в частині дострокового розкриття подробиць про смартфон, новоспечений виробник показав новинку і назвав ключові її характеристики. Розглянути мобільник у всіх подробицях не вийде, демонструвати його крупним планом не стали, але вдалося розгледіти наявність потрійної тильної камери.

    Для конкуренції з іншими флагманами, новинка iQOO отримає платформу Snapdragon 855, батарейку ємністю 4000 мАг, 12 Гб оперативної пам’яті, флеш-модуль на 256 Гб, роз’єм USB Type-C, підтримку NFC і швидкої зарядки потужністю 44 Вт.

    Подейкують, що пропонувати апарат будуть за $ 740. Точна дата анонсу флагмана не названа, але, швидше за все, відбудеться вона скоро, адже виробник вже почав промо-кампанію по його просуванню на ринок.