Складаний Samsung Galaxy Fold показали на офіційному рендері

    141

    Концепти гнучких мобільників ходять мережею років п’ять, а розмови про них ведуться і ще довше. Але тільки сьогодні нам повинні показати перший комерційний мобільник з гнучким дисплеєм. Від слів перейдуть до справи. Зробить це Samsung, і завдяки інсайдеру Евану Блассу ми знаємо, що ім’я йому дали Galaxy Fold. Сама презентація відбудеться пізно ввечері, а зараз для затравки компанія випустила офіційний рендер новинки.

    Зображенням мобільника всі карти на стіл виробник викладати не став, обмежившись демонстрацією його образу. Очевидно, що смартфон складається і на його внутрішній стороні розташовується великий дисплей. У розгорнутому стані пристрій повинен трансформуватися в невеликий планшет і за попередніми чутками перед очима користувача буде 7,3-дюймовий екран.

    На жаль, поки що ми не знаємо характеристик Samsung Galaxy Fold, ні коли саме смартфон надійде в продаж. На рівні чуток, на прилавках магазинів він з’явиться не раніше квітня і тільки в Південній Кореї, а цінник на нього буде від $ 1800 до $ 2000.. Загалом, чекаємо сьогоднішню презентацію, дізнаємося, що там насправді приготувала Samsung, і чи вдалося їй створити самодостатній мобільник, який можна складати.



    • інші новини