В LG розповіли, чому вирішили почекати з випуском складного смартфона

    75

    Завтра Samsung анонсує флагманську лінійку Galaxy S10 і для затравки повинні показати перший складаний мобільник компанії. В цілому цей місяць може бути насичений на релізи гнучких пристроїв, адже попереду виставка MWC 2019, на яку цілий ряд компаній цілком можуть привезти прототипи таких гаджетів.

    Були розмови, що складаний смартфон покаже широкій аудиторії і LG, але днями глава мобільного підрозділу південнокорейського гіганта заявив про те, що ще занадто рано випускати гнучкий пристрій. Він повідомив, що вони прийняли рішення не показувати складаний мобільник найближчим часом, а все через слабкий попит на апарати в новому форм-факторі. LG вирішила поспостерігати за реакцією користувачів на гнучкі пристрої конкурентів і потім тільки прийме рішення, показувати своє творіння чи ні. Буде попит – надійде і пропозиція від LG.

    Це означає, що в Барселону компанія привезе LG V50 ThinQ і LG G8 ThinQ, де найбільший інтерес викликає перший з дебютантів, який отримає підтримку 5G і ще ряд фішок. Зокрема, обіцяно OLED-екран, що передає звук за допомогою вібрацій, систему охолодження і акумуляторну батарею ємністю 4000 мАг.



    • інші новини