На скільки годин вистачає заряду OnePlus 6T

    127

    Однією з актуальних проблем сучасних смартфонів залишається час автономної роботи. Багато виробників йдуть по шляху нарощування ємності акумулятора і слідувати цьому стали при створенні OnePlus 6T. Щоб збільшити тривалість роботи пристрою і запропонувати користувачам одну з переваг покупки цієї моделі, тут встановили батарейку на 3700 мАг. Як вдалося з’ясувати журналістам з PhoneArena, OnePlus 6T працює значно довше попередника і перевершує цілий ряд флагманів.

    Вони випробували смартфон на тривалість роботи від акумулятора, а сам тест проводився за власною методикою PhoneArena, особливості якої вони не вказали в матеріалі і можна лише припускати, що тут використовували спеціальний веб-скрипт, що імітує повсякденний сценарій роботи зі смартфоном середньостатистичного користувача. А ще ресурс надав порівняльні показники, отримані при випробуванні на автономність інших флагманських смартфонів, включаючи Huawei Mate 20, Samsung Galaxy Note 9 і OnePlus 6.

    На тлі більшості флагманів новинка виглядала молодцем і протрималася під певним навантаженням 9 годин і 52 хвилини. Довше зміг пропрацювати тільки Huawei Mate 20 і, як не дивно, iPhone XR. Слідом за OnePlus 6T йде iPhone XS Max і трохи більше ніж 9 годин пропрацював OnePlus 5. За вже сформованою традицією в аутсайдерах по автономності роботи виявилися флагмани LG.

    Якщо говорить про час, який необхідно для повного заряду акумулятора, то в цій номінації OnePlus 6T виявився серед кращих. Його результат дорівнює 85 хвилин і швидше заряджається тільки OnePlus 6. Довше за всіх заповнюють ресурс iPhone 2018 року, яким для зарядки необхідно більше 3-х годин.



    • інші новини