Moto G7: зображення і характеристики смартфона

    205

    Незважаючи на всі потуги Lenovo, марці Motorola домогтися відчутного успіху на ринку смартфонів не вдалося. Та виробник не сумує і не збирається припиняти виробництво мобільників. Однією з небагатьох лінійок, пристрої якої все ж купують, є Moto G. Тому не дивно, що компанія продовжує оновлювати її моделі і на підході Moto G7. Сьогодні ми можемо побачити прес-зображення смартфона, а також познайомимося з його характеристиками.

    Якщо у більшості виробників не виходить запропонувати смартфони зі своїм «обличчям», то Motorola це успішно робить. Ось уже протягом кількох років компанія експлуатує образ «змилка» з масивним круглим блоком основної камери. Своєрідно, але точно такий апарат не сплутаєш ні з яким іншим від інших виробників. Такий характерний і фірмовий стиль отримав Moto G7 з поправкою на сучасність – витягнутий дисплей і каплевідний виріз.

    Відзначимо наявність порту USB Type-C, 3,5 мм роз’єму для навушників і сканер відбитків пальців, який, швидше за все, знаходиться на тильній стороні під логотипом компанії. Смартфону обіцяно чіп Snapdragon 660, 4 Гб оперативної пам’яті і флеш-накопичувач на 64 Гб. А ще він повинен запропонувати дисплей діагоналлю 6 дюймів, акумулятор ємністю 3000 мАг і операційну систему Android 9.0 Pie.