Слайдер Xiaomi Mi Mix 3 при тестуванні витримав 350 000 розкриттів

    233

    Під час офіційного запуску Xiaomi Mi MIX 3 компанія-виробник заявила, що слайд-екран Mi MIX 3 може витримати близько 300 000 розкриттів.

    Тепер фактичне вимірювання припускає, що 300 000 разів, згадані Xiaomi, є найнижчим мінімумом в найгіршому сценарії. Тест китайського ентузіаста фактично показав, що після 350 000 операцій по розкриттю механізм слайдера Xiaomi Mi MIX 3 як і раніше працює без нарікань.

    Xiaomi Mi MIX 3 використовує магнітну слайд-структуру, яка перетворює магнітну силу в механічну і забезпечує ковзаючу пружність екрану. Завдяки функції слайд-екрану Xiaomi Mi MIX 3 забезпечує більш швидке і всебічну взаємодію з екраном.

    Насправді, 300 000 розкриттів – більш ніж достатньо для користувачів телефонів. Якщо зрушувати дисплей по 100 разів щодня, можна буде використовувати цей пристрій протягом 8 років без проблем. Насправді ж ніхто не буде відкривати екран по 100 раз в день, тому більшість смартфонів проживуть більше 8 років.

    Xiaomi Mi MIX 3 має екран FHD AMOLED (Corning Gorilla Glass) розміром 6,39 дюймів, коефіцієнт використання екрана 93,4%, це насправді нижче, ніж ми очікували, але він безумовно пристойний.

    За повідомленням компанії, це перший повноекранний телефон. М’який слайд-механізм дисплея відкриває 24-мегапіксельну 2-мегапіксельну камеру. Цей смартфон має процесор Snapdragon 845 SoC, оперативну пам’ять 6 ГБ / 8 ГБ / 10 ГБ і внутрішню пам’ять 128 ГБ / 256 ГБ.

    Модель пам’яті об’ємом 10 ГБ має назву Forbidden City («Заборонене місто»), вона названа на честь місця, де була випущена. Батарея трохи розчаровує – 3200 мАг. Тим не менш, з усіма оптимізаціями, які поставляються з Android 9 Pie, можна бути впевненим, що вона буде безперешкодно дозволяти середньому користувачеві телефону заряджати його через день.

    Більш того, він підтримує 10W бездротовий швидкий заряд.

    Xiaomi Mi MIX 3 поставляється зі спеціальною кнопкою AI. Однак XiaoAi працює тільки в Китаї, тому глобальні користувачі відключені від цієї функції. У відділі камери у є по дві камери з обох сторін. Передня панель має конфігурацію 24MP / 2MP, а задня – 12MP / 12MP.

    На DxOMark Xiaomi Mi MIX 3 набрав 103 очки, кращий результат камери серед телефонів Xiaomi. Камера смартфона оснащена портативним наднічним сюжетним режимом і уповільненою зйомкою з 960 кадрами в секунду.



    • інші новини